Wczoraj ładowałem się w Czechach 2 razy.... W Czechach bywa różnie... jak uda sie odpalić karta to za friko a jak w apce Fordpass to już płacę...
Tydzień temu ładowałem się w Czechach na E.On koło Vyskova i nie płaciłem. Na ionity w Słowenii nie płaciłem, a ładowałem się 2x...Wczoraj ładowałem się w Czechach 2 razy.
Praga - Operator PRE
Trutnov - operator E.ON
Obie autoryzacje kartą BO, za obie odrazu po zakończeniu ładowania pobrało opłatę.
Jestem ciekaw jak to na dzień dzisiejszy wygląda z Ionity.
Czy ma ktoś taką wiedzę?
Nie mam, aktywując kartę otrzymałem maila o bezpłatnym okresie próbnym na rok, jednak w aplikacji widniało jedynie na pół roku, po pół roku dostałem info o wygaśnięciu premium.Masz wykupione Ionity premium (ja mam)?
Nie mam, aktywując kartę otrzymałem maila o bezpłatnym okresie próbnym na rok, jednak w aplikacji widniało jedynie na pół roku, po pół roku dostałem info o wygaśnięciu premium.
W PL podczas ładowania na Greenway, Noxo, Ionity , PowerDot nie pobiera mi opłat pomimo braku.
Co ciekawe ta wersja darmowa BlueOval wyświetlała się z ważnością do 2028r, teraz widnieje 2118r, i mam możliwość wyboru wersji Premium roczne bezpłatnie, lub druga opcja 750zł, przy opcji bezpłatnej wyświetla mi ważność od dziś do lipca 2024, czyli rok od rejestracji pojazdu.
View attachment 17771
Przed chwilą ponownie aktywowałem bezpłatny okres premium.
Co ciekawe jeszcze kilka dni temu wyświetlało się u mnie Upgrade Available i jedynie opcja PREMIUM 750zł.
hmmPowinieneś złożyć reklamację tak w ogóle. 😈
hmm, na tą nieoficjalną promocje darmowego ładowania, gdzie sami nie wiedzą jak to działa?
Chyba lepiej nie bo jeszcze mi popsują darmowe ładowanie w PL![]()