Dopłata to pikuś w takim przypadku, vat który musisz drugi raz zapłacić przy kupnie nowego auta za granicą, jest za to dużym zagrożeniem.Nie mogę znaleźć informacji czy można dostać dotację na NaszEauto ale kupione w innym kraju.
Dopłata to pikuś w takim przypadku, vat który musisz drugi raz zapłacić przy kupnie nowego auta za granicą, jest za to dużym zagrożeniem.Nie mogę znaleźć informacji czy można dostać dotację na NaszEauto ale kupione w innym kraju.
Dzięki - to rzeczywiście wyklucza opłacalność tematu.Dopłata to pikuś w takim przypadku, vat który musisz drugi raz zapłacić przy kupnie nowego auta za granicą, jest za to dużym zagrożeniem.
w/g cennika jest to tapicerka z wersji Air / Earth:bylem dzis ogladac na zywo EV3 w jakims konfiugu za 200+ i po prostu ten srodek jest dla mnie ohydny, auto z zewnatrz fajne ale ten srodek jest no nie do zaakceptowania, czulem sie jakbym cofnal sie o dobre 20 lat, przeciez to wyglada jak Dacia Bigster...
No nie wiem, jak dla gorzej.więc do 200k jeszcze trochę brakuje, ale zgadzam się, że trąci myszką. Ta z wersji Business Line / GT-Line wygląda o niebo lepiej
Ja akurat wolę matowy plastik niż piano black rysujące się od patrzenia.No nie wiem, jak dla gorzej.
Zwłaszcza brak schowka a zamiast tego deska do krojenia obowiązkowo.....
I wszechobecny matowy plastik....
Tyle że to nie jest albo albo.Ja akurat wolę matowy plastik niż piano black rysujące się od patrzenia.
Jak widać jest to bardzo subiektywne, bo dla mnie ten plastik jest dużo lepszy w odbiorze niż np. w Renault Scenic E-Tech. Na szczęście wybór w segmencie jest, więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie.Tyle że to nie jest albo albo.
Może być normalnie - tzn. brak obu tych wariantów, przynajmniej w takim wykonaniu jak w ev3.
Może źle napisałem, problemem nie jest to że on jest matowy, tylko jak to wygląda i jaką ma fakturę.
Wygląda fatalnie i jest mega nieprzyjemny w dotyku (szorstki nieco).
Aktualnie porównuję do Ioniqa 5 (był w tej samej cenie).Jak widać jest to bardzo subiektywne, bo dla mnie ten plastik jest dużo lepszy w odbiorze niż np. w Renault Scenic E-Tech.