A jakbyś nie zapłacił w ciągu 7 dni to co? Zwrócą do fabryki? Pytam poważnie. Przecież nie anulują mając na placu setki i dojeżdżające wciąż nowe.Mają rozmach sk....ny, przedstawiciel Santander Leasing mnie uprzedzał że w Tesli maja ciśnienie czasowe ale takie??. W czwartek dostałem zgodę od Santandera w piątek rano klik i złożyłem zamówienie , po południu był już Vin , a dzisiaj rano już mail kiedy/kto płaci , max 7 dni i jak będzie na placu to 7 dni na odbiór
.
Rok temu chciałem KIA iv6 to nie wiedzieli ( do dzisiaj) kiedy będzie i za ile będzie ?!
to chyba w .plSam kupiłem e-C4 w najbogatszej wersji za 157k, który krótko potem podrożał do ponad 200k (i taką cenę ma do dzisiaj),
Jeżeli to drugi znak w VIN to chiny - LRW, jeżeli 10 to rok modelowy 2024... wczoraj zamówiłem TMY LR, vin wyświetlił mi się od razu, termin odbioru 2-3 tygodnie. Dziś o 9.00 rano telefon od pani z tesli, że auto stoi na placu i czeka na odbiór! Chyba cała produkcja z Berlina jedzie do PL. Mieszkam w Ząbkach i pamiętam jak kilka lat temu cały parking pobliskiego Makro był wypełniony nowymi teslami... może to się powtórzy.
Czy ktoś się orientuje: jak mam w vin literkę R tzn że auto jest już wyprodukowane w 2024?