S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
jak możecie to podawajcie odczyty z termometrów na wysokości głowy
gruboU mnie dzisiaj ok. 13.30 w aucie było 70 stopni
Wieczorem się zorientowałem, że uchwyt do telefonu mocowany do ekranu mi się przez to nieźle poluzował... To tak w temacie plastików, którym wszystko jedno. A potem deska skrzypi...grubo
ja jestem zwolennikiem panoramicznych dachów nawet kosztem większego nagrzewaniaDo użytkowników, czy możecie podzielić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi warunków we wnętrzu jakie panują podczas upałów? Czy duża szklana powierzchnia dachu ma duży wpływ na odczucie gorąca? Czy stosujecie jakieś osłony? Jaki jest "klimat" podczas silnego nagrzewania samochodu w upały? Proszę o szczere wypowiedzi bez elonowych bajek, najlepiej gdyby podać pomiary temperaturowe.
Nie, bardziej grzeje w plecy ale też nie ma dramatu, preferowałem półskóry w poprzednim aucie. Co mi się rzuciło już na jazdach testowych, wiozłem z tyłu 2 jazgoczących 7 latków, szklany dach powoduje że tego typu hałas wewnątrz kabiny bardziej się niesie ;-).czyli nie odczuwacz nadmiernego promieniowania? pytam bo wiadomo każdy inaczej odczuwa upał.