Tak też zawsze mam takie wrażenie. Cenowo dla mnie PoweDot jest ok. Z BMW Charging 2,29 PLN, a od 15.01.2025 będzie jeszcze taniej – 2,00 PLN/kWh.Czy względem innych ładowarek też Wam tak ciężko się wpina CCS na PowerDot'ach? Mam wrażenie jakby te wtyki były jakieś minimalnie większe względem konkurencji.
Chyba, że jest to związane z cenami, a co za tym idzie mała popularność i wtyki są niewyrobione![]()
A ten czyrnik kart oklejony jako elocity, czy Lidl?U mnie taka stacja mimo, że już funkcjonuje to nie jest dostępna w elocity, a możliwość płatności sprowadza się wyłącznie do karty bezpośrednio w stacji. Cena, 2,4zł/kWh za DC i 1,8 za AC. Napisałem już do Lidla czy to chwilowe, czy tak już będzie.
I tu nowość. U mnie taka stacja mimo, że już funkcjonuje to nie jest dostępna w elocity, a możliwość płatności sprowadza się wyłącznie do karty bezpośrednio w stacji.
Ludziom to jednak nie dogodzi. Płaczą, ze muszą używać 20 apek na telefonie, a jak jest płatność kartą to narzekają![]()
A ten czyrnik kart oklejony jako elocity, czy Lidl?
Raczej na cenę +20%.Ludziom to jednak nie dogodzi. Płaczą, ze muszą używać 20 apek na telefonie, a jak jest płatność kartą to narzekają![]()