Jako niedoszły użytkownik XPowera właśnie, z którego zrezygnowałem bo mieli opóźnienia w dostawie i podnieśli ceny przez cło, a obecny użytkownik EV6 GT-Line które ma na papierze 5.2 do 100km/h (Xpower ma 3.8?) mogę śmiało powiedzieć, że nie żałuję wzięcia EV6. Te 5.2 to naprawdę więcej niż dość, no i nie oszukujmy się - ruszając ze świateł nie będziesz odpalał całej procedury startowej w XPower (a tylko tak osiągniesz te 3.8). Czyli taki bajer do odpalenia kilka razy do testów.Cześć, jestem zupełnie nowy na tym forum i założyłem tu konto typowo ze względu na MG4. Otóż noszę się z zamiarem zakupu nowego auta w przyszłym roku i co raz poważniej myślę o elektryku - właśnie o MG4. Jeśli już to prawdopodobnie szarpnąłbym się na wersję Xpower, bo o ile nie lubię dużych prędkości, to dobre przyspieszenie już tak, no i fajnie żeby michę cieszyło
Czy ktoś tu może miał do czynienia z tą wersją? Przyznaję, że ja nawet nie miałem okazji się tym przejechać, salony MG z rozbrajającą szczerością przyznają, że tej wersji na demo nie używają, bo za szybka a ludzie zbyt głupi![]()
Jeśli natomiast do MG przyciągnęła Cię cena, to raczej jest bezkonkurencyjna. Tylko nie bierz matowego zielonego lakieru - podobno te matowe są trudne w obsłudze.