Po pierwsze, gratuluję zakupu! Mam nadzieję, że tak jak ja, będziesz zadowolony.Cześć,
Z racji, że to mój pierwszy post przedstawię się - jestem Marcin, mieszkam w Sosnowcu (żarty mile widziane). Na dniach odbieram swoje MG4 w wersji Luxury.
Niestety przeglądy, o których tak szumnie pisze MG Polska to jedynie darmowe sprawdzenie samochodu raz do roku, ale nie jest to obowiązkowy przegląd gwarancyjny, który w 1 roku kosztuje 540 zł. Robi się go po 12 miesiącach od rejestracji lub 24 000 km przebiegu.
@Kriso wielkie dzięki dla Ciebie za dotychczasowe recenzje, nie ukrywam, że miały one wpływ na mój wybór. Postaram się wraz z upływem wspólnego czasu z "czwórką" dorzucić czasem coś od siebie.
Pozdrawiam!
Co do przeglądów gwarancyjnych, to, jak piszesz, po 24 000 lub 12 m-cach. U mnie wyszło 25390 i ledwo się w limicie gwarancyjnym zmieściłem (można przejechać max 1500km ponad te 24k).
Tak, jak napisał @cooler , sprawdź na początku szczelnośc szyb, zwłaszcza przy słupku A, bo w niektórych recenzjach rzeczywiscie pojawiają sie głosy, że szum słychać.
U mnie na szczęście wszystko szczelne i ciche.
Życzę bezawaryjności i też czekam z niecierpliwością na Twoje wrażenia.