Do Tesli ? Czy gdzieś indziej?Dziś wymieniłem na zimowe, a letnie micheliny ( 5mm bieżnika każda ) zostały wysłane do weryfikacji. Zobaczymy co stwierdzą.
Do Tesli ? Czy gdzieś indziej?Dziś wymieniłem na zimowe, a letnie micheliny ( 5mm bieżnika każda ) zostały wysłane do weryfikacji. Zobaczymy co stwierdzą.
Nie, przez leasing to zleciłem bo to auto służbowe.Do Tesli ? Czy gdzieś indziej?
Reklamacja zgłoszona do leasingu. Wcześniej po wymianie zostały zweryfikowane w magazynie opon jako "bez uwag", czyli nic z tym nie zrobili. Teraz przy wymianie na letnie jak się okazało, że znowu chcą te same opony założyć to opiekun zalecił złożenie reklamacji. Zobaczymy co dalej@karolsko jak się skończyła sytuacja z oponami ?
Reklamacja zgłoszona do leasingu. Wcześniej po wymianie zostały zweryfikowane w magazynie opon jako "bez uwag", czyli nic z tym nie zrobili.
Nic nie zrobią, bo te opony tak mają. Nie masz bicia i wibracji, to jest OK.Reklamacja zgłoszona do leasingu. Wcześniej po wymianie zostały zweryfikowane w magazynie opon jako "bez uwag", czyli nic z tym nie zrobili. Teraz przy wymianie na letnie jak się okazało, że znowu chcą te same opony założyć to opiekun zalecił złożenie reklamacji. Zobaczymy co dalej![]()
One i 300km nie dają rady, syf straszny.Masz w samochodzie 500 KM
Dlatego wymieniłem na wielosezonowe i są 100% lepsze od tych Michelinów.One i 300km nie dają rady, syf straszny.