Model 3 performance właśnie dropnął

pawlaczynski

Fachowiec
A o której przyjmowali te dostawę? Ciekaw jestem, czy już wiedzieli co dojechało jak wysyłali mi smsa o opóźnieniu.
Co do felg i nakładek to można wyjąć co drugą (te duże) i całkiem dobrze to wygląda.

Koło 16... A te nakładki mają dwie wersje. Nie da rady nie zakładać żadnych, czyli zostawić felgę "gołą" bo widać te "oczka". Na tym zdjęciu tego dobrze nie widać ale są tam jakieś mniejsze nakładki, które właśnie zasłaniają te "oczka". A trochę szkoda, bo felgi bardzo ładne.
Przy okazji, wszystkie były na Pirelli P Zero, które ładnie wychodziły za obrys felgi - chyba skończy się problem z rysowaniem.

chris89

Posiadacz elektryka
Znajoma na Audi (A5 Sportback) czekała ponad rok. Odebrała we wrześniu 2023 roku. Więc ten tydzień, nie powinien robić problemu. Tym bardziej że jest to auto, w sumie premierowe ;)
Ale są niektórzy bardzo niecierpliwi.

Nie niecierpliwi tylko ja jak się umawiam z klientem to nie przekładam 3 razy spotkania. Powiedzieliby od razu jaki jest termin i człowiek się inaczej nastawia. Nie planowałem weekendu bo „zaraz” będą dzwonić i sam musiałem się upominać telefonicznie co jest grane. Nie mam również nic w aplikacji.

Za to pochwalić trzeba obsługę. Od samego zamówienia bardzo miła. Gdzie i kiedy bym nie dzwonił to daje 10/10.

Ja planuje wyjąć właśnie co drugi. Najlepiej felga wtedy wygląda. Zresztą przetestuje różnice w zasięgu. Na forum tff sporo osób zgłasza, że wypadają podczas jazdy te plastiki.

TomRS

Pionier e-mobilności
Nie niecierpliwi tylko ja jak się umawiam z klientem to nie przekładam 3 razy spotkania. Powiedzieliby od razu jaki jest termin i człowiek się inaczej nastawia. Nie planowałem weekendu bo „zaraz” będą dzwonić i sam musiałem się upominać telefonicznie co jest grane. Nie mam również nic w aplikacji.

Za to pochwalić trzeba obsługę. Od samego zamówienia bardzo miła. Gdzie i kiedy bym nie dzwonił to daje 10/10.
Trudno się nie zgodzić z argumentami 🤗

TomRS

Pionier e-mobilności
Poza tym lecąc z dolnego do Katowic miałem wielką nadzieję zajechać do Warszawy obejrzeć Cybertrucka, a tak to mi się nie chce tylko po to jechać 😝.
Ja napisałem dziś sms z prośbą o potwierdzenie terminu odbioru z aplikacji, bo też muszę ogarnąć dzień wolny i pociąg. Na razie cisza, ale mam nadzieję, że termin z aplikacji jest już pewny na 100%

kower

Fachowiec
Szybko poszło. Obawy odnośnie 20" i niskiego profilu potwierdzone w niecałe 72h.
20240622_173230~2.jpg
Zielone światło, Tesla skręca w prawo na dwupasmówkę, Hyundai z naprzeciwka skręca w te samą ulicę w lewo. Miły pan postanowił wjechać od razu na prawy pas, więc musiałem uciekać zahaczając o krawężnik.
Efekt jak powyżej. Bardzo miękkie są te felgi.
W niecalą godzinę kierowca Hyundaia dostał najniższy wymiar kary - 1100 PLN i 5 punktów. Pani policjantka obejrzała nagranie z kamery przedniej i lewej - żadnych wątpliwości.
Ciekawe jak długo trzeba będzie czekać na nową felgę.