Jakies 1.5h do 2hMoże ktoś z doświadczenia napisać ile czasu trwa doładowanie z 80% do 100% z 11 kW AC ? Jadę jutro w dalszą trasę i chciałbym się doładować przed samym wyjazdem i od razu ruszać
Serio te nagrania są wysyłane do Tesli ? W sumie to średnio fajnie. Na szczęście nic wielkiego się nie stało, zderzak był mokry, więc nie widaćjakiś grubych zadrapań, jak umyję, to będę wiedział więcej. Poza tym chyba delikatnie się przesunął do przodu w mocowaniach, ale nie jestem na 100% pewien czy tak nie było wcześniej. W salonówkach też są lekkie odchyłki na pasowaniach. Jestem akurat w Ząbkach w temacie moich kół, serwis stwierdził, że trzeba zdemontować i osadzić zderzak na nowo. Ale to chyba na spokojnie w body shop w Poznaniu ogarnę. Sprawca to Ukrainiec, więc temat dodatkowo się komplikuje 😤 Tłumaczył się , że w telefonie coś sprawdzał. Kretyn🤬Jakby co to chyba tesla udostępnia nagrania? Podasz godzinę i datę, złożysz zapytanie i Ci udostępnią.
Z tego co czytałem to nagrania nie są przysyłane na serwery Tesla. Jednie zapisywane lokalnie.Serio te nagrania są wysyłane do Tesli ? W sumie to średnio fajnie. Na szczęście nic wielkiego się nie stało, zderzak był mokry, więc nie widaćjakiś grubych zadrapań, jak umyję, to będę wiedział więcej. Poza tym chyba delikatnie się przesunął do przodu w mocowaniach, ale nie jestem na 100% pewien czy tak nie było wcześniej. W salonówkach też są lekkie odchyłki na pasowaniach. Jestem akurat w Ząbkach w temacie moich kół, serwis stwierdził, że trzeba zdemontować i osadzić zderzak na nowo. Ale to chyba na spokojnie w body shop w Poznaniu ogarnę. Sprawca to Ukrainiec, więc temat dodatkowo się komplikuje 😤
Ponieważ Polak mądry po szkodzie, to tak właśnie ustawiłem. Po fakcie niestetyPolecam ustawić sobie aktywację zapisu przez użycia klaksonu, po zdarzeniu wystarczy zatrąbić i się zapisze
Osobiscie mi nie pasuje ustawienie pod klaksonem. Zdarza sie ze trzeba pipnac bez wiekszego zdarzenia a wtedy to sie zapisuje i bedzie co czyscic. To samo mozna uzyskac dotykajac ikony kamerki.Ponieważ Polak mądry po szkodzie, to tak właśnie ustawiłem. Po fakcie niestety