Czy to bylo dofinansowanie wsteczne ???Chcialbym poinformowac , ze wreszcie otrzymalem przelew 27 tys z Santander Leasing. po ok 2 misiacach od zalatwienia wszystkich papierow. Auto - Leaf mam juz prawie 2 lata - bez 3 miesiecy.
tak. jezdze autem juz prawie 2 lata i dopiero dzis otrzymalem pieniadze. dokumenty zlozylem kilka miesiecy temu. Auto w leasingu.Czy to bylo dofinansowanie wsteczne ???
Super,tak. jezdze autem juz prawie 2 lata i dopiero dzis otrzymalem pieniadze. dokumenty zlozylem kilka miesiecy temu. Auto w leasingu.
chodzi o Santander Consumer Multirent?tak. jezdze autem juz prawie 2 lata i dopiero dzis otrzymalem pieniadze. dokumenty zlozylem kilka miesiecy temu. Auto w leasingu.
NIE ! Santander Leasing.chodzi o Santander Consumer Multirent?
Potwierdzam : Santander Leasing S.A.NIE ! Santander Leasing.
No to teraz trzeba zrobić jakieś spotkanieJak dostanę dofinansowanie, to stawiam piwo albo flaszkę na kolejnym spotkaniu![]()
Żeby Ci tylko tego dofinansowania wystarczyło.. 🤣No to teraz trzeba zrobić jakieś spotkanie![]()
Na jedną flaszkę starczyŻeby Ci tylko tego dofinansowania wystarczyło.. 🤣
Nie jestem jakimś tam wielkim koneserem/znawcą. ale coś mi się wydaje, że są takie flaszki na które kilka takich dotacji byłoby mało.. 🤣Na jedną flaszkę starczy![]()
To Colę trzeba do takiej flaszki też z górnej półki kupić, Polo Cocta nie przystoiNie jestem jakimś tam wielkim koneserem/znawcą. ale coś mi się wydaje, że są takie flaszki na które kilka takich dotacji byłoby mało.. 🤣
Pozdrawiam
Napisz w jaki sposób tą gównoburze zrobiłeś. Mnie Santander Multirent zaczyna wnerwiać za swoją opieszłość, więc pójdę Twoją ścieżkąData robienia gównoburzy (skargi na opieszałość) w PKO, BOŚ, NFOŚiGW 20.06.2022 (-179 dni)
Też masz problem z Santander CM?...jakieś postępy?Napisz w jaki sposób tą gównoburze zrobiłeś. Mnie Santander Multirent zaczyna wnerwiać za swoją opieszłość, więc pójdę Twoją ścieżką
Ja też mam problem, czekam i nic.Napisz w jaki sposób tą gównoburze zrobiłeś. Mnie Santander Multirent zaczyna wnerwiać za swoją opieszłość, więc pójdę Twoją ścieżką