, o treści:
, i następnego dnia dostałem odpowiedź:Czy mogę prosić o potwierdzenie (lub zaprzeczenie), że na jednej z już przekazanych do NFOŚiGW listy wniosków znajduje się mój numer NIP: xxxxxxxxxxx
Wniosek powinien do Państwa trafić od PKO Leasing.
Wnioskodawca o podanym numerze NIK znajduje się na liście przedsięwzięć zakwalifikowanych do dofinansowania zrealizowanej przez NFOŚiGW. Środki zostały przekazane do Banku Ochrony Środowiska S.A.
Prosimy o kontakt z BOŚ Bankiem w celu ustalenia dalszych kroków.
No ok, to znaczy, ze Santander Consumer Multirent dla umów z grudnia 21 i początku 22 ciągle czeka i czeka i dopiero "możemy się spodziewać" wiadomości w tej sprawie?Bingo 🙂
biala w tesli drazni i sie odkleja przy grzaniu szybyWidziałem gdzieś na tylnej szybie. Nie drażniło.
Masz przynajmniej kontakt z opiekunem z Santander Multirent, u mnie dealer wzbrania się przed przekazaniem kontaktu na prośbę opiekuna ( bo świeżak nie wie jak sobie z tym poradzić i odsyła do Obsługi BOK, a BOK wiadomo- "stara płyta gra to samo"), jakby to nie był problem i przy okazji rozmawiałbys ze swoją opiekunka(bo zdaje się ogarnięta)- czy coś można zaradzić w takiej sytuacji?Tak ?
Czytalem ze ludzie od kwietnia czekaja…
Ciekawe, musze napisac do opiekunki czy ona cos wie kiedy kasa moze sie pojawic.
Ja mam Santander Leasing, to zupelnie inny podmiotMasz przynajmniej kontakt z opiekunem z Santander Multirent, u mnie dealer wzbrania się przed przekazaniem kontaktu na prośbę opiekuna ( bo świeżak nie wie jak sobie z tym poradzić i odsyła do Obsługi BOK, a BOK wiadomo- "stara płyta gra to samo"), jakby to nie był problem i przy okazji rozmawiałbys ze swoją opiekunka(bo zdaje się ogarnięta)- czy coś można zaradzić w takiej sytuacji?
ależ my papiery to mieli gotowe i posiadane zwrócone w lipcu! a kasy dalej nie ma…Odebrałem dziś jakiś polecony i okazało się, że to zwrócona do mnie przez PKO Leasing, podpisana przez BOŚ Umowa Dotacji, więc chyba się udało i już się nie mogą nawet za bardzo wycofać
Czekam teraz na przelew i fanfary! Przed chwilą dopytałem w PKO Leasing czy wszystko już im się zgadza i kiedy będzie hajs - może jutro się czegoś dowiem.
Chyba jednak się przebudzili i zrozumieli w EFL, że dobrą opinię się długo buduje a szybko traci, że elektromobilność będzie się dynamicznie rozwijać, a najem w Carefleet to co innego niż leasing operacyjny w EFL. Dzisiaj dostałem odpowiedź i mam nadzieję, że dojdziemy do finału sprawy.Myślę, że oszacowali te "niepowetowane straty" i wyszło, że ta "znaczna część" o której piszesz to jednak niezbyt znacząca jest. Na tyle, że można z jakichśtam pobudek temat olać.