wxwx78

Fachowiec
W ofercie Flex bazują wyłącznie na protkole zdania z placu, nikt tego dalej nie ocenia. Auto idzie dalej w wynajem, czyli działa to jak na wypożyczalni lotniskowej. Także bez napięcia z tym braniem napraw na siebie i zleceniem detailingowych napraw i pudrów bo Arval ma to głęboko w dupie.
miód na moje serce. ;-) umyję, napisze do kolesia od detailngu po wycenę i potem zobaczę. Z felga już się sprawa toczy.
Fakt ze sam dostałem obie porysowane ale obawiam się. że Arval chętnie skasuje za niezgłoszone uszkodzenia a z nimi nic nie zrobi, tylko przytuli złotówki.

wxwx78

Fachowiec
Swoją drogą dlaczego po 3 miesiącach jednak rezygnujesz?
Zobacz moją stopkę ;-) Zamówiłem Junipera ( w sumie mam go, od prawie, miesiąca)

solik

Pionier e-mobilności
ja mialem odpryski od kamieni na masce, zderzaku, nieszczesnych prograch w TM3 i nie liczyli za to nic, jedynie co to felgi ale to olalem i wiedzialem ze sa obdrapane (Pirelli w ogole nie oslanialy rantu)

nawet wnetrza nie detailingowalem, wszystko zostalo wpisane jako zuzycie eksploatacyjne a mialem biala tapicerke z lekkimi przebarwieniami

Gingol

Fachowiec
Zasadnicza różnica to rodzaj kontraktu. Umowy na sztywno na 2/3 lata i auta po ich zwrocie są sprawdzane i dod. weryfikowane. Te z oferty Flex nie, więc jeśli nie ma dużych uszkodzeń to auta od razu idą dalej w wynajem. Co więcej, mi chcieli wcisnąć auto w Flexie w stanie jak na załączonych zdjęciach. Także trzeba uważać bo można wpaść w dużą pułapkę.

Attachments

• IMG_1562.jpeg
    IMG_1562.jpeg
    2 MB · Liczba wyświetleń: 10
  • IMG_1561.jpeg
    IMG_1561.jpeg
    406,1 KB · Liczba wyświetleń: 10
  • IMG_1565.jpeg
    IMG_1565.jpeg
    753,5 KB · Liczba wyświetleń: 10
  • IMG_2745.jpeg
    IMG_2745.jpeg
    433,1 KB · Liczba wyświetleń: 9

wxwx78

Fachowiec
no dobra . dziękuję, uspokoiliście mnie. To oddam 28go na myjnie ręczną z środkiem i oddaję. I liczę że się do niczego nie przyczepią. Z felgą już trudno , bo szkoda w trakcie likwidacji.

wxwx78

Fachowiec
Pokaż zdjęcia tych uszkodzeń, chociaż jak już zgłosiłeś to musztarda po obiedzie.
Chciałbym ;-) sam nie zrobiłem przed, a jak poprosiłem o protokół to dostałem zdjęcia o baaaaaardzo niskiej jakości. A papier był na ....dane poprzedniego użytkownika... ;-) ;-) Liczę na to że będzie dobrze.