solik

Pionier e-mobilności
3 lata to nie jest 2 dni a sa basic ceramiki w cenie zblizonej do polimerow, korekta lakieru bez nalozenia niczego na lakier nie ma zadnego sensu.. i tak trwalosc dluzsza niz 2 lata mozna wlozyc miedzy bajki wiec bedzie cieszyc uzytkownika samochodu a nie jego nastepcy :D

To tak jakby parkiet wycyklinowac i nie nalozyc bezbarwnego :)

solik

Pionier e-mobilności
Wniosek wyslany 18.01 teoretycznie przez Arvala

Odpowiedz NFOSIGW z dzis czy moj NIP znajduje sie w "paczce":

Dzień dobry,

Na listach przekazanych przez BOŚ Bank nie odnaleziono wnioskodawcy o podanym numerze NIP. Prosimy o kontakt z Bankiem Ochrony Środowiska S.A. w celu ustalenia statusu wniosku.

Halczyn

Zadomawiam się
Moze obsluguje to inna komorka?

jakniejatokto

Posiadacz elektryka
Odpowiedź NFOŚiGW na pytanie o mój (kolejny już) wniosek wysłany 28.01 przez Arval:
Dzień dobry,

Wnioskodawca o podanym numerze NIP znajduje się liście wniosków zaakceptowanych do dofinansowania. Środki finansowe zostały udostępnione bankowi. Prosimy o kontakt z Bankiem Ochrony Środowiska S.A. w celu ustalenia dalszych kroków dotyczących zawarcia umowy o dofinansowanie.

Zespół Departamentu Transportu Zeroemisyjnego

Narodowy Fundusz
Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej

Na pytanie do BOŚ na razie brak odpowiedzi.

Na pytanie do opiekuna z Arvala czy widzi zmianę statusu wniosku:
To mnie Pan miło zaskoczył! Ja niestety nie mam jeszcze takiej informacji. Teraz BOŚ Bank musi przygotować swoją umowę i przesłać do nas. Na jej podstawie będę mógł przygotować naszą umowę i będziemy już na „finiszu”.

solik

Pionier e-mobilności
Przed chwila moj wniosek wyslany 18.01 wrocil do poprawy bo bylo wpisane w adresie (przykladowo)

Osiedle Na Polanie 10/10

a w CEIDIG mam Na Polanie 10/10

1645711939371.png