umcus
Pionier e-mobilności
Do zdjęcia na pewno..Wiec magnetyczna moze byc?![]()
Do zdjęcia na pewno..Wiec magnetyczna moze byc?![]()
Ja nie naklejałem w poprzednim programie i w tym też nie naklejam.Myślicie, że ktokolwiek to sprawdzi?
Jak oni zaczna wydawac naklejki to bedziesz musial pewnie podpisac ze trzy dokumenty ze przyjales naklejke, bedziesz o nia dbal, upowaznienie do odbioru, zgode malzonka, oraz poswiadczone notarialnie uprawnienia i zaliczenie kursu do jej naklejenia.Ej, a jak to z tymi naklejkami, sami sobie musimy wydrukowac? Mogliby to jakos ustandardyzowac, i wysylac naklejki.
prędzej powinieneś obawiać się wyjazdu Teslą na zachód zamiast braunowców patrząc po ostatnich aktach wandalizmu lewicy która obrała sobie na cel Elona i przez to Teslę i pewnie prędzej czy później będzie to dotyczyć PolskiAle gdy już żona dostanie kasę na konto to pewnie przykleję tę naklejkę, choć mam opory, bo kłamie, że samochód od UE dostaliśmy w całości. A czasy są obecnie dziwne, sama flaga UE może kogoś popchnąć do wandalizmu (choć na rejestracji mamy je od wielu lat, to jednak coś innego, nowego).
W wakację jedziemy m.in. w Tatry, tam Braun miał z 20% głosów. Daje pod rozwagę.
Tyle, że to też wyolbrzymianie pojedynczych aktów wandalizmu. Tesli jeździ od cholery po EU, a ile takich przypadków było? 5-10-15?prędzej powinieneś obawiać się wyjazdu Teslą na zachód zamiast braunowców patrząc po ostatnich aktach wandalizmu lewicy która obrała sobie na cel Elona i przez to Teslę i pewnie prędzej czy później będzie to dotyczyć Polski![]()
no a jednak te 5-10-15 to o wiele więcej niż ataków za naklejkę "sfinansowano z środków EU"Tyle, że to też wyolbrzymianie pojedynczych aktów wandalizmu. Tesli jeździ od cholery po EU, a ile takich przypadków było? 5-10-15?Są ludzie mający nierówno pod sufitem i zawsze możesz mieć pecha i na takiego trafić. Ale to nie reguła, a nadal wyjątek. To nie jest tak, że teraz ludzie na zachodzie boją się z garażu wyjechać.
bo tych naklejek jeszcze nikt nie widział. Co ciekawe na tesle model 2 też nie było ani jednego ataku.no a jednak te 5-10-15 to o wiele więcej niż ataków za naklejkę "sfinansowano z środków EU"![]()