Naklejki

consigliero

Pionier e-mobilności
podobnie jak wczoraj kupując bułki w piekarni musiałem odczytać kartkę na ladzie jak to dzięki rządowej tarczy antyinflacyjnej, mamy tanie bułki, wcale nie chodziło o reklamę rządu, tylko o tanie bułki 😎.

Bronek

Pionier e-mobilności
W kolejnym ruchu władzy, spodziewam się kontroli damskich torebek, czy nie ma tam tabletek antykoncepcyjnych.
W Rumunii tak było i mam nadzieję że Dyktator podobnie skończy

Gurumotive

Fachowiec
skoro fundusz jest jako ktostam w polisie a auto trafi np na naprawe z AC to zdjec moga nie chciec? ;) ja wiem ze mozna fikola robic na 100 sposobow ze rano ktos urwal i zamowilo sie nowa, ze na detailingu nakladali ceramike zeby zabezpieczyc oczko w glowie na 10 lat i musieli zdjac.. no co kto lubi, jak ktos sie wstydzi to moze lepiej nie korzystac i nie powolywac sie na to, ze w innych krajach maja dotacje a nie maja naklejek

to samo jak ktos montuje jakiegos boxa albo inny chip w aucie na gwarancji i musi pamietac zeby przed wizyta w salonie go zdjac, przegrac czy inne fikolki robic.. a jak nie zdarzy/zapomni bo auto mialo wypadek i trafilo naokolo do serwisu to potem sraka

w sumie tez myslalem zeby to olac i wozic w bagazniku ale ze na tesli bidny podstawowy bialy lakier to na zdjeciach wyzej nawet wyglada znosnie na bocznych drzwiach ;)

Nie będą chcieć zdjęć.

Doklej sobie "testy jazdy autonomicznej, prosimy o wyrozumiałość"

kosior1988

Zadomawiam się
A Ja mam problem z naklejka. Odebrałem dzisiaj czarnego enyaqa , zamówiłem sobie naklejkę na przeźroczystym tle , nakleiłem…. I nic nie widać. Kompletnie nic. Zastanawiam się co teraz zrobić bo na czarnym kolorze duża biała naklejka będzie wyglądała szpetnie… jakiś pomysł?