pmlody
Pionier e-mobilności
Muszę zacząć słuchać radia chyba w takim razie? :?Nie znasz się to się nie odzywaj W radiu gadali! Sam Zientarski! I Zientarska! Przecież oni lepiej wiedzą i niby dlaczego mieliby kłamać?
Muszę zacząć słuchać radia chyba w takim razie? :?Nie znasz się to się nie odzywaj W radiu gadali! Sam Zientarski! I Zientarska! Przecież oni lepiej wiedzą i niby dlaczego mieliby kłamać?
Ten zientarski ktory pieniazki z EV bardzo chetnie przytula ?Te debilne komentarze zdesperowanych producentów węglowodorów i samochodów działają mi już na nerwy. Wczoraj wracałem z Warszawy i słuchałem ulubionego AntyRadia, a tam Zientarski ze swoją córką drą łacha z elektryków. Że 3 godziny na ładowarce w trasie, że w kożuchu i strach że się zapali. Ale hybrydy oczywiście najlepsze są. Informacji że audycja sponsorowana, nie było. Do tego dzwonią ludzie i to samo. Od razu widać że w życiu EV chyba nawet nie widzeli. Jakiś matoł zadzwonił, mówiąc że on w Berlinie mieszka i tam elektryków na pęczki i każdy oszczędza baterię więc jeżdżą 20-30km/h na 50. Podobno wszyscy na te straszne elektryki trąbią... (ja pierdolę). A potem się dodzwonił jeszcze raz i pie...li że ładowarki bez zadaszenia i obserwuje z okna jak pod Lidlem ludzie przez czas ładowania z parasolem wokół auta chodzą. Ciasnota umysłowa nie zna granic. To przypomina jak kiedyś elektryfikowano miasta i wsie,i ludzie komitety strajkowe organizowali. Bo przecież od żarówki w domu to krowy kwaśne mleko dają a kury przestają się nieść.
Tak, z naciskiem na HEV tam ma pieniążki największe do przytulenia i nie raczył nawet odnotować że jego "ukochana" za pieniążki marka, też w stronę elektryfikacji zaczyna podążać.Ten zientarski ktory pieniazki z EV bardzo chetnie przytula ?
Czekaj, czekaj... Ja Tesli jeszcze nie miałem ale hulajnogą elektryczną jechałem na drugą dawkę. Coś w tym jestJa Tesla jechałem na szczepienie... Przypadek? Nie sądzę...
ja tesle kupiłem w 2019, czyli wtedy gdy covid zaczął zarażać świat. odebrałem w sierpniu 2019Czekaj, czekaj... Ja Tesli jeszcze nie miałem ale hulajnogą elektryczną jechałem na drugą dawkę. Coś w tym jest
Tesle mielismy z USA a covid jest z Chin Przypuszczam ze to Musk wraz z Teslą przekazał covid do Chin .Wina Muska, negocjował juz wtedy warunki i pozarażał a potem widomoja tesle kupiłem w 2019, czyli wtedy gdy covid zaczął zarażać świat. odebrałem w sierpniu 2019
albo był w chinach negocjować warunki a potem gdy przykręcał nam kierownice to przekazał wirusa.Tesle mielismy z USA a covid jest z Chin Przypuszczam ze to Musk wraz z Teslą przekazał covid do Chin .Wina Muska, negocjował juz wtedy warunki i pozarażał a potem widomo
Chyba odkręcał, przecież odpadająprzykręcał nam kierownice
To jest przecież oczywiste,Wina Muska, negocjował juz wtedy warunki i pozarażał a potem widomo
Zientarski nie ma już nic wspólnego z rzetelnym dziennikarstwem. Od czasu gdy stał się twarzą Toyoty. Zobacz filmiki na YT ze zlotu w Ząbkach w 2022. Zupełnie inaczej gadał na EV.Tak, z naciskiem na HEV tam ma pieniążki największe do przytulenia i nie raczył nawet odnotować że jego "ukochana" za pieniążki marka, też w stronę elektryfikacji zaczyna podążać.