PabloPN
Posiadacz elektryka
A po jaki ch... mialbym z Poznania jechac do Przemysla zeby jechac do Świnoujścia? 🤣😅😅Proszę bardzo. Elektrykiem nie dojadę bez ładowania np z Przemyśla do Świnoujscia🤣
I dlaczego akurat Przemyśl???
Swoją drogą dieslem nie przejedziesz bez tankowania z Przemyśla do Madrytu... tzn. elektrykiem też nie ale to taki sam z dupy przykład jak twój...
Kilka dni temu zakończyłem objazdówke po europie... 6500 km i wogóle nie odczułem problemu z ładowaniem, infrastrukturą czy czasem podróży przez to że musiałem się ładować...
Moim zdaniem tematy typu elektryki są złe niedługo się skończą... artykuły robią się nudne i kliknięć mają coraz mniej... na dodatek elektryki palą się zbyt rzadko żeby podtrzymać temat... dziennikarzyny muszą teraz znaleźć wyróżniający się temat a takim właśnie będzie pochwała elektryków... poza tym samochodów elektrycznych rejestruje się coraz więcej (szacuje się że tylko w tym roku zarejestruje się około 15k aut EV... w całej Polsce do końca 2022 roku zarejestrowanych EV było 32k... a więc przyrost w tym roku jest ogromny)... wraz ze wzrostem sprzedaży EV elektrosceptyków ubywa...
I prośba do wszystkich elektrosceptyków... zanim znowu któryś z was palnie kilka takich głupot jak wasz kolega kalotz to najpierw zapoznajcie się z tematem i przejedzcie się elektrykiem... to jest taki postęp jak przesiadka z dorożki do spalinówki... może wtedy docenicie obniżony środek ciężkości który niesamowicie wpływa na komfort jazdy... stałe przyspieszenie w każdym zakresie... maksymalny moment obrotowy od samego startu... tego wszystkiego nawet nie da się przekazać pisząc... tego trzeba spróbować do czego szczerze zachęcam... i nie twierdze że EV nie mają wad... mają... tak jak większość rozwijanych technologii... jednakże te drobne wady skutecznie są przysłaniane przez szereg zalet...