karol.kar
Pionier e-mobilności
Zaczyna Ci brakować argumentów.To jak nie zapotrzebowanie, to wyzsza waga elektryków, szybsze zużywanie się hamulców, opon itd. FIzyki nie oszukasz...
Jak chcesz tu z nami dyskutować to się trochę podszkol.
Zaczyna Ci brakować argumentów.To jak nie zapotrzebowanie, to wyzsza waga elektryków, szybsze zużywanie się hamulców, opon itd. FIzyki nie oszukasz...
W hybrydzie plug-in po 50k km klocki i tarcze jak nówki, tym bardziej w elektryku będą jak nowe. Wbrew pozorom to są duże oszczędności, zwłaszcza wymiana tarcz była kosztowna, kiedyś w spalinówce wyjazd z ASO kosztował kilkanaście tysięcy bo była wymiana klocków i tarcz (napęd 4x4).Tesla to pierwszy samochód w którym po 70 000 km mam klocki jak nowe. Mój rekord w spalinowce 12 000km i klocki do wymianydowiedz się lepiej jak hamują elektryki i hybrydy.
W spalinówce bez zamontowanego nocnika nie dojedziesz suchy.Proszę bardzo. Elektrykiem nie dojadę bez ładowania np z Przemyśla do Świnoujscia🤣
Żadną spalinówką którą miałam też bym nie dojechał. A miałem ze 40 samochodów w życiuProszę bardzo. Elektrykiem nie dojadę bez ładowania np z Przemyśla do Świnoujscia🤣
Żadne z moich 6ciu poprzednich aut nie przejechało by tej trasy bez 2 tankowan po drodze.Proszę bardzo. Elektrykiem nie dojadę bez ładowania np z Przemyśla do Świnoujscia🤣
A słyszałeś o takim wynalazku XIX wieku o nazwie silnik Diesla?🤣Żadną spalinówką którą miałam też bym nie dojechał. A miałem ze 40 samochodów w życiu
@kalotz nie wiesz z kim zadzierasz, prawda @skyactivwalkerA słyszałeś o takim wynalazku XIX wieku o nazwie silnik Diesla?🤣
Dieslem teoretycznie tak, w praktyce powodzenia... Ja na szczęście nie jeżdżę tą trasą codziennie 😉Proszę bardzo. Elektrykiem nie dojadę bez ładowania np z Przemyśla do Świnoujscia🤣
Chcesz się założyć że wiem o nich więcej niż Ty? Stawiam dużą stawkę!A słyszałeś o takim wynalazku XIX wieku o nazwie silnik Diesla?🤣