Przestań do cholery żartować, to poważna sprawa z tymi pożarami elektryków!!!🤦♂️😡 Wiesz ile więcej pieniedzy trzeba wydać przez takie długotrwałe ugaszanie, zachowujesz się jak cholerny ignorant
Co gorsza nie wiemy ile z tych EV to były ulęgałki obite z każdej strony w USA a potem wyklepane na kolanie u Zdzicha a potem przerobione w stodole Cytryn&Gumiak na CCS2Wiemy że OFICJALNIE, spłonęło w Polsce w 2022 roku 7 elektryków i ponad 8000 aut innego napędu. A ile spłonęlo aut spalinowych, tak max 12 letnich?🤔
To nie była odp na moje pytanie, lubisz trollować jak widzę😡Co gorsza nie wiemy ile z tych EV to były ulęgałki obite z każdej strony w USA a potem wyklepane na kolanie u Zdzicha a potem przerobione w stodole Cytryn&Gumiak na CCS2
Jak chcesz udowodnić że tylko stare i sfatygowane ICE się palą to idę tą samą narracją i twierdzę że nawet te EV które się spaliły to auta po przejściach, naprawione byle jak z uszkodzonymi w trakcie wcześniejszych wypadków instalacjami lub bateriami.To nie była odp na moje pytanie, lubisz trollować jak widzę
A ile BMW przez egr sie palilo ! I to stosunkowo nowe auta.Jak chcesz udowodnić że tylko stare i sfatygowane ICE się palą to idę tą samą narracją i twierdzę że nawet te EV które się spaliły to auta po przejściach, naprawione byle jak z uszkodzonymi w trakcie wcześniejszych wypadków instalacjami lub bateriami.
Ba, ja znam przypadki nowych ICE które się spaliły doszczętnie wraz z właścicielami w środku: vide Mercedes A klasa na autostradzie. Auto świeżo po serwisie w ASO. Pomyśl - skoro ASO potrafi doprowadzić do pożaru, co z naprawami kowali w stodole aut EV z USA.