Taka porada z radia parada to po to by ludzi którzy czekają na auta bardziej wku....ćSkoro dealer Ci obiecał, to do niego się zgłoś w tej sprawie.
Jesteś ...
Taka porada z radia parada to po to by ludzi którzy czekają na auta bardziej wku....ćSkoro dealer Ci obiecał, to do niego się zgłoś w tej sprawie.
Zamówienie z początku czerwca, było do odbioru w listopadzie. Na umowie miałem termin odbioru: grudzień. Podejrzewam że trafiłem w model który już się produkował, ale dealer nic takiego nie mówił (przy zamawianiu pytałem czy może się opóźnić, czy może być wcześniej, czy z doświadczenia mogą coś przewidzieć - mówili że może być później, może wcześniej, nie wiadomo, mają tylko informację od Kia że termin realizacji to 6 miesięcy).Ile osób odebrało już auta z czerwca 2022 ??. Bo to już w latach trzeba podać datę zamówienia...
Nie było moim celem denerwowanie Cię. Rozumiem irytację sytuacją, ale to u dealera obiecali Ci auto w takim terminie - grzecznie bym więc zapytał co w tej sytuacji, gdy termin minął, a nawet perspektyw brak. Bo ciekaw jestem czy na coś więcej niż "przepraszam" ów dealer się zdobędzie.Taka porada z radia parada to po to by ludzi którzy czekają na auta bardziej wku....ć
Jesteś ...
Dlaczego będziesz rezygnował?Już 2 auta są do oddania na olx, ktore sa w transporcie. Więc ludzie zaczynają rezygnować z aut... ja będę 3 osoba która raczej zrezygnuje L+ HP+ biala perła. Jak tylko dostane info, że auto jest dam znać na forum moze ktoś będzie chciał w dobrej cenie![]()
u mnie to samo. XL full (wrzesien). bialy. stety-niestety, nie moglem tyle czekac, wiec jest MMEJuż 2 auta są do oddania na olx, ktore sa w transporcie. Więc ludzie zaczynają rezygnować z aut... ja będę 3 osoba która raczej zrezygnuje L+ HP+ biala perła. Jak tylko dostane info, że auto jest dam znać na forum moze ktoś będzie chciał w dobrej cenie![]()
Bo kupiłem inne nowe auto oraz mam inwestycje i szkoda mi 190k na auto zabawke. A i cena pradu jest kosmiczna. Szkoda mi pradu z paneli na auto. Bo prad z paneli wolę zuzyc w firmie. I licząc cenę ( pomijam cenę zamrozona, ok 2.5 netto x 20 kw = 50 zl/ 100km) to elektryk wychodzi drożej niż spalinowka. Więc będę je na 90% sprzedawał przed odbiorem.Dlaczego będziesz rezygnował?
No tak, przy prądzie firmowym to już nie ma sensu.Bo kupiłem inne nowe auto oraz mam inwestycje i szkoda mi 190k na auto zabawke. A i cena pradu jest kosmiczna. Szkoda mi pradu z paneli na auto. Bo prad z paneli wolę zuzyc w firmie.
Mam w domu tańszy prad. Ale w większości ładowałem się w firmie bo nigdy nie wiesz gdzie pojedziesz i ile km przejedziesz. A że te ceny są na chwilę niskie.. to wiazanie się elektrykiem za 200k. Bez sensu dla mnie. Jeszcze plan mi mi się zmienił w glowie - po co bawić się w jakieś elektryki, nowe auta za 200k. Jak sie bawic to sie bawic - 911 4s 992 na koniec roku jest na tapecieNo tak, przy prądzie firmowym to już nie ma sensu.
Ale dlaczego nie masz taryfy domowej, w cenach na dziś o połowę niższych?