Olecki
Pionier e-mobilności
Mi się nie podoba, połączenie jasnych środków foteli z ciemnymi brzegami wygląda słabo. Już wolę jasny środek z wersji L, przynajmniej jakoś się to komponuje a nie taki misz-masz.Mnie też się podoba ( napisałem do KIA ciekawe czy i co odp. w tym temacie )
Jak pojeździsz nocą to napisz co i jak hula ? krótkie, długie, w mieście itd
Jak będziesz miał możliwość testowania to napisz jak zachowuje się na dziurawej drodze czy innym szutrze.
Ja wczoraj nie miałem możliwości sprawdzenia w takich warunkach
> Cav <
Dlaczego kiepsko ?
Bo...
No akurat to co tu było wklejone to nie materiał tylko 'skóra wegańska' więc powinno się czyścić dość łatwo, ale za to częstoYhy jasny środek materialowy przy dzieciach. Marzenie każdego rodzica. ( chyba że dzieci jeżdżą w worku w bagazniku)
Jeszcze taka mała ciekawostka ze świadectwa homologacji:

No to challenge - kto pierwszy wklei screena z 600 kilometrami na ładowaniu xD.
No i na koniec - EV nie ma homologacji na poruszanie się na kołach 16 cali ani dojazdówce więc jak się zdecydujesz to na własne ryzyko - zawsze jest szansa że w razie w ubezpieczyciel odmówi wypłaty odszkodowania. Szkoda bo widziałem dziś w salonie zestaw czterech oryginalnych felg16" z TPMS i oponami zimowymi za trochę ponad 4k, jak na ASO dobra cena. No nic, trzeba zamawiać wielosezonowe i poszukać jakiejś felgi na pełonowymiarowy zapas. Oczywiście jest ET52 aby nie pasowały od innych modeli (a widziałem już jak rzeczoznawca ściągał koła żeby sprawdzić czy felgi mają europejską homologację i czy ET się zgadza)...