Cyrkiel

Zadomawiam się
Zapewne masz racje że przeszacowałem z tymi kilkunastoma tysiącami ale jak już pisałem nie jest to istotne. Mnie interesuje eNiro i to czy jakimś cudem dowiozą moje zamówienie do mety.:)
A ja chciałbym się dowiedzieć za ile kupię i kiedy dostanę nowe niro :D

Jobski

Fachowiec
Ja złożyłem zamówienie w ostatni czwartek i termin odbioru w umowie mam do 30-11-2022.
Standardowy rabat to 3% od ceny katalogowej, da się wynegocjować więcej 😉

Cyrkiel

Zadomawiam się
Sporo samochodów płynie już do Europy. Napewno są tam auta tych którym anulowali zamówienia(przynajmniej tak słyszałem). Tylko niestety jeszcze nie znam ceny za jaką kupię auto…

mimx

Fachowiec
To się dowiedziałem że moje niro ev jest na statku i płynie w kierunku Europy :)

O! To mój handlowiec nic nie wie ;) Wczoraj go poprosiłem o jakąś aktualizację daty, to coś tam mętnie odpowiedział, żebym się nie martwił.

electricar

Zadomawiam się
Ja sie tez pochwale - zamowiłem nowe NIRO L + HP ma byc szybko ponoć do 2 - 3 miesiecy ( sierpien wrzesien) Wziałem auto z planowanej produkcji a nie konfiguracji. Sa auta w trakcieprodukcji z dostepnościa na sierpien ale M + SMT lub L w ostatnich kolorach /szary /niebieski.

K

konto_skasowane_na_zyczenie_2022-10-27

Gość
Ja sie tez pochwale - zamowiłem nowe NIRO L + HP ma byc szybko ponoć do 2 - 3 miesiecy ( sierpien wrzesien) Wziałem auto z planowanej produkcji a nie konfiguracji. Sa auta w trakcieprodukcji z dostepnościa na sierpien ale M + SMT lub L w ostatnich kolorach /szary /niebieski.
Ja wstępnie zapytałem o L + HP w 2 salonach, dostałem info o terminie +- 6 miesięcy. Szkoda, że podstawowy kolor brzydki. Co do rabatów, gdyby kogoś interesowało -> 3%.