lookash_c
Pionier e-mobilności
Co znów Morawiecki nawywijał?!Niska cena była na premierze.
;-)
Co znów Morawiecki nawywijał?!Niska cena była na premierze.
A ta informacja skąd?Od jutra 11.06 e niro +14 tys do cennik. Promocja się skończyła na elektryki...
Już nowy cennik jest. Od 11.06. Kto nie kupił trochę straci bądź weźmie LeafaA ta informacja skąd?
Nie bardzo masz z czym, bo ja nic o niby zaletach czarnego nie pisałem.Po ostatnich 12 latach z lakierem w kolorze czarna perła będę polemizował.
Jako posiadacz trzeciego z kolei jasnego auta, nie potwierdzam, a wręcz zaprzeczam.Na jasnych kolorach dużo mniej widać zabrudzenia, nawet błoto (no, może z wyjątkiem robaków po trasie).
Największa tragedia jest wiosną gdzie można zobaczyć na czarnym pyłki roślin,
W końcu jakiś test wersji produkcyjnej.
Jakże angielski, zawsze może być gorąca herbataW końcu jakiś test wersji produkcyjnej.
Mata dobrze się słucha choć wali czasami babole i nie robi super szczegółowych testów.
Podobno od 05.05.22 jest oficjalne stanowisko kia że dostarczą nową wersję w cenie starej zawartej w umowie
Osoby którym anulowano zamówienia z automatu miały zamówione nowe niro przed udostępnieniem możliwości zamówień w salonach.
Ja złożyłem zamówienie w ostatni czwartek i termin odbioru w umowie mam do 30-11-2022
Ja sie tez pochwale - zamowiłem nowe NIRO L + HP ma byc szybko ponoć do 2 - 3 miesiecy ( sierpien wrzesien) Wziałem auto z planowanej produkcji a nie konfiguracji. Sa auta w trakcieprodukcji z dostepnościa na sierpien ale M + SMT lub L w ostatnich kolorach /szary /niebieski.
Mnie nie pytaj skąd mój diler bierze tą datę ale mam ją wpisaną na zamówieniui twierdził, iż auto i tak powinno być wczesniej. Również mi mówił, że może zalogować się do systemu i zobaczyć co się produkuje i jest wolne do zamówienia w szybszym terminie.Kolejna sprawa - jakim sposobem macie już co niektórzy daty dostawy?
Musisz wziąć tez pod uwagę, że samochody na rynek UK mają w większości całkowicie inne wersje wyposażenia od tych kontynentalnych i oczywiście nie chodzi tu o kierownicę po innej stronieW końcu jakiś test wersji produkcyjnej.
Mata dobrze się słucha choć wali czasami babole i nie robi super szczegółowych testów.