kiki111

Fachowiec
Ale macie potwierdzone że zamienili wam XL na XL? Bo ja obawiam się takiego manewru że cenę utrzymają ale dadzą L lub M. O ile L z pakietem tech jeszcze bym przebolał ale M nie chcę. Ja wiem jeszcze tylko że kolor mi zamienili Yacht blue <>Mineral Blue.

Cyrkiel

Zadomawiam się
Ale macie potwierdzone że zamienili wam XL na XL? Bo ja obawiam się takiego manewru że cenę utrzymają ale dadzą L lub M. O ile L z pakietem tech jeszcze bym przebolał ale M nie chcę. Ja wiem jeszcze tylko że kolor mi zamienili Yacht blue <>Mineral Blue.
Mam potwierdzenie że Kia automatycznie zamieniła mi zamówienia na XL.

wartur

Nowy na Forum
Ja zamawiałem już nowe niro ev w maju, tylko w międzyczasie zmienili cennik o 14 tys. w górę, dlatego zastanawiam się czy czegoś nie wymyślą aby anulować zamówienie.., natomiast jeżeli zamawialiście starą wersję i zwodzili Was przez rok to w ramach rekompensaty tym bardziej powinni utrzymać cenę z momentu zamówienia...

solik

Pionier e-mobilności
Ceedy* anulowali ludziom i sprzedawali drozej takze dlaczego z eNiro mialoby byc inaczej :)

* przyklad z najblizszego otoczenia

electricar

Zadomawiam się
Ceedy* anulowali ludziom i sprzedawali drozej takze dlaczego z eNiro mialoby byc inaczej :)

* przyklad z najblizszego otoczenia
ja kupiłem 2 dni przed zmiana cennika, gdyby mi anulowali badz zmienili cenne nie pogniewałbym sie i kupiłbym inne auto, bo wkurzyli mnie bateriami. ( Pierwsze Niro było dobre z nowymi i żywotnymi bateriami a do nowego wsadzili chińskie gorsze twierdzac ze to jest to samo).

Olecki

Pionier e-mobilności
ja kupiłem 2 dni przed zmiana cennika, gdyby mi anulowali badz zmienili cenne nie pogniewałbym sie i kupiłbym inne auto, bo wkurzyli mnie bateriami. ( Pierwsze Niro było dobre z nowymi i żywotnymi bateriami a do nowego wsadzili chińskie gorsze twierdzac ze to jest to samo).
Skąd wiesz że gorsze - moim zdaniem mają przewagę bo szybciej ładują się w niższych temperaturach a z obserwacji rynku CATL robi dużo lepsze baterie niż LG Chem czy SK.

kiki111

Fachowiec
Kia tak ostatnio miesza że dopóki auto nie stanie w moim garażu to zamówienie traktuję jako życzenie, które nie musi się spełnić. Niestety z tego co słyszę u konkurencji wcale nie jest lepiej.

solik

Pionier e-mobilności
We fiacie za 500e wzroslo ~16 tys, w citroenie za ec4 11 tys.. na kazdego przyjdzie kolej ; -)

Cav

Pionier e-mobilności
Ale wzrosły ceny cennikowe - a tutaj dyskusja jest o tym, że powinni utrzymać cenę na wcześniej zamówione pojazdy.