Nie, ja zamawiałem to co chciałem, nie zależało mi na szybkim terminie dostawy.tez ci obiecywali ze auto z planowej produkcji i kwestia dni tygodni aż go zrobia??
A jak się tam pisze maila to jakie dane trzeba podać?można iść na skróty i pisac do KIA na [email protected] - piszą maile ze jesli sie zmieni status to sami poinformują o tym fakcie.
całe dane trzeba podac: kto kupił, który salon, jakie auto i wersja
Moje zamówienie z 06.06 już jest na jednym z poniższych statków, raczej na tym pierwszym chyba że szczęśliwie załapała się na na ten drugi (wypływał 3 dni wcześniej) - pewnie gdybym dopytał się o ETA dostawy do Kopru miałbym pewność ale skoro nie spodziewam się samochodu wcześniej niż na początku września to nie ma po co drążyć.a jak wasze terminy ruszyły cos ? moja od zamówienia 8 czerwca do dzisiaj nie ma żadnego statusu, vinu, nic... a tak miała byc szybko produkowana bo jest w kolejce.
Na tej stronie można sprawdzić jakie statki wypływają z portów w danym okresie i gdzie płyną. Zrobił to ktoś za mnie (ja już znalazłem w necie gotowca) ale dane się zgadzają.A tak z ciekawości, jak zdobyłeś nazwy statków?
Nie.A ja mam pytanie o ładowanie auta - czy można wpiąć auto bezpośrednio do sieci 3F ??