W przepisach jest określony kolor biały podświetlenia tablicy. Nie ma ani słowa jaka ma być temperatura barwy, tylko nie mogą oślepiać. W Niro są schowane w głębi pod listwą i za mleczną obudową rozpraszającą światło, nie ma mowy o oślepianiu kogokolwiek. Bardzo dużo samochodów ma fabrycznie LEDy do podświetlenia tablicy, jak Ci się nie podobają to pisz petycje do producentów żeby zamiast tego wkładali żarniki.
Podeślesz link?Tak to niby wygląda z XL-kami. Na YT jest jednak polski test Niro EV w wersji XL. Egzemplarz na.polskich blachach i bez naklejek po bokach charakterystycznych dla demówek
Kolejny keyboard warrior, jak ja to lubię. Nie wiesz jak to wygląda, jaką moc mają LEDy, jak na odbicie światła wpływa inny kolor tablic - czyli typowe nie wiem, nie znam się ale się wypowiem. Nawet nie wiesz jak bardzo nie interesuje mnie opinia takich internetowych NPC.Masz rację, niech kazdy do auta montuje zamiast żarówek z przodu ledy bo na Ali sprzedawca powiedział że pasują. Nie rozumiesz tego że fabryczne to fabryczne ledy i tu nie chodzi o Leda w ramkce. Mało g***a z paskami led jeździ po ulicy ? Z przodu montowowane w zderzaku na taśmę dwustronna... którego wogole nie widać?