lexus nx

Nowy na Forum
.Jest zaliczka nie zadatek więc kasę oddadzą.Auto wraca do ogólnej puli oczekujących i osoba która ma identyczne zamówienie (wersja L -kolor Clear White,wnętrze CP1)z okresu czerwcowego 2021 kupi auto zgodne z tamtym cennikiem(188 900).Takie info dostałem w salonie.
A może odebrać zamiast Ciebie ktoś inny, możesz odstąpić to zamówienie?

Odebrać może tylko osoba z umowy na zamówieniu.

acc

Zadomawiam się
Mam taki zapis mówiący o 6 miesiącach w umowie na Lexusa NX.W Niro tego nie ma.Jest zaliczka nie zadatek więc kasę oddadzą.Auto wraca do ogólnej puli oczekujących i osoba która ma identyczne zamówienie (wersja L -kolor Clear White,wnętrze CP1)z okresu czerwcowego 2021 kupi auto zgodne z tamtym cennikiem(188 900).Takie info dostałem w salonie.
U mnie w zamówieniu na firmę był zapis:

"Kupujący zobowiązuje się, że nabyte na podstawie niniejszej umowy auta będą wykorzystywane przez niego na potrzeby prowadzonej działalności gospodarczej przez okres co najmniej 6 miesięcy od daty pierwszej rejestracji danego auta, przy zachowaniu limitu minimalnego przebiegu wynoszącego 6.000 km (zależy, co nastąpi później).
Definicja tyczy się odsprzedaży samochodów na terenie Rzeczpospolitej Polskiej jak i sprzedaży na rynek zagraniczny."

Lupus

Posiadacz elektryka
Te dywaniki widoczne na zdjęciach to już dedykowane do MY23? Muszę kupić jakieś porządne + drugie gumowe. Od dealera dostałem od starego niro i nawet nie pasują w miejsca mocowania spinek.
Jeśli masz (lub ktoś inny) sprawdzone dywaniki dobrej jakości, a gumowe do tego nie śmierdzące to proszę o linka.
Stary post, ale odpowiadam:
Znajomy kupił do Niro EV MY23 u tego sprzedawcy dywaniki 3D, prezentują się nieźle ale nie są tanie (750 zł przód+tył), termin realizacji miał 6 tygodni bo produkowali pierwszą sztukę na wymiar do tego auta:
1674426718106.png
1674426762018.png

Niestety "oryginalne" gumowe dywaniki Kia to nieporozumienie, w tylnym rzędzie są tak małe że pół buta z nich wystaje :)

Sierek

Fachowiec
Mam te dywaniki, też byłem pierwszy z modelem i musiałem trochę czekać. Są niezłe, ale mają dla mnie dość istotną wadę - mocowanie na rzepy przylepiane taśmą dwustronną, która puszcza.