W soulu nawet taki niezbyt mocny potrafi...Czy mocny opad śniegu blokował wam tempomat podczas jazdy zasłaniając radar itp?
Radar to pionowa płytka na dole zderzaka - ją trzeba czyścić.
Pomaga.
Last edited:
W soulu nawet taki niezbyt mocny potrafi...Czy mocny opad śniegu blokował wam tempomat podczas jazdy zasłaniając radar itp?
A może odebrać zamiast Ciebie ktoś inny, możesz odstąpić to zamówienie?.Jest zaliczka nie zadatek więc kasę oddadzą.Auto wraca do ogólnej puli oczekujących i osoba która ma identyczne zamówienie (wersja L -kolor Clear White,wnętrze CP1)z okresu czerwcowego 2021 kupi auto zgodne z tamtym cennikiem(188 900).Takie info dostałem w salonie.
Firmy nie masz przypadkiem?Odebrać może tylko osoba z umowy na zamówieniu.
U mnie w zamówieniu na firmę był zapis:Mam taki zapis mówiący o 6 miesiącach w umowie na Lexusa NX.W Niro tego nie ma.Jest zaliczka nie zadatek więc kasę oddadzą.Auto wraca do ogólnej puli oczekujących i osoba która ma identyczne zamówienie (wersja L -kolor Clear White,wnętrze CP1)z okresu czerwcowego 2021 kupi auto zgodne z tamtym cennikiem(188 900).Takie info dostałem w salonie.
W Soulu nie ma.Czy mimo tego jest sposób aby włączyć tempomat w Niro?
Jaka marka?U mnie w zamówieniu na firmę
No tak jak wątek, mowa o nowym Niro EVJaka marka?
Stary post, ale odpowiadam:Te dywaniki widoczne na zdjęciach to już dedykowane do MY23? Muszę kupić jakieś porządne + drugie gumowe. Od dealera dostałem od starego niro i nawet nie pasują w miejsca mocowania spinek.
Jeśli masz (lub ktoś inny) sprawdzone dywaniki dobrej jakości, a gumowe do tego nie śmierdzące to proszę o linka.