Jest aktualizacja.Na stronie:
nie ma żadnej aktualizacji, notatka prasowa może coś zapowiada.![]()
Informacja | Oficjalna strona aktualizacji nawigacji Kia
Sprawdź najnowszą aktualizację nawigacji Kia.update.kia.com
Jest aktualizacja.Na stronie:
nie ma żadnej aktualizacji, notatka prasowa może coś zapowiada.![]()
Informacja | Oficjalna strona aktualizacji nawigacji Kia
Sprawdź najnowszą aktualizację nawigacji Kia.update.kia.com
Nie ma takiej wersji, to zapewne jest data przeprowadzonej przez Ciebie aktualizacji. Ja zrobiłem to 10.12.2022. Ta wersja jest z 07.12.2022.U mnie zaktualizowało mapę oraz multimedia do wersji z 2022.12.23.
Widać kilka drobnych poprawek.
Przecież masz opcję odblokowania drzwi po zatrzymaniu pojazdu, po co mieli by mnożyć bardzo do siebie podobne opcje.I niestety nadal w ustawieniach automatycznego odblokowywania drzwi nie ma opcji typu "automatycznie odblokuj wszystkie drzwi po otwarciu drzwi kierowcy".
Nie ma takiej wersji, to zapewne jest data przeprowadzonej przez Ciebie aktualizacji. Ja zrobiłem to 10.12.2022. Ta wersja jest z 07.12.2022.
Najnowsza obecnie aktualizacja jest z grudnia 2022 r.Jest aktualizacja.
Wejdź na stronę https://update.kia.com/EU/PL/navigationUpdate.
Zainstaluj program na komputer, wybierz swój model samochodu i pobierz aktualizację.
Uwaga, ma aż ponad 40 GB!.
Następnie przenieś ją na pendriva o pojemności min. 64 GB i włóż do portu USB w samochodzie (pod radiem, USB typu A).
Jeśli nie zadziała to weź pendriva o klasie szybkości 3.0 lub 3.1.
U mnie zaktualizowało mapę oraz multimedia do wersji z 2022.12.23.
Widać kilka drobnych poprawek.
PS.
Niestety nadal nie pokazuję w % stanu baterii na ekranie głównym.
Nie można ręcznie wymusić podgrzewania baterii.
I niestety nadal w ustawieniach automatycznego odblokowywania drzwi nie ma opcji typu "automatycznie odblokuj wszystkie drzwi po otwarciu drzwi kierowcy".
natomiast w grudniu było:nowy design profilu jazdy ECO (...) który wcześniej był dostępny tylko w Kia EV6
Brzmi podobnie ale to nie to samo.nowy motyw dla pojazdu elektrycznego, który ukazał się po raz pierwszy wraz z EV6
vsnowe utwory Sounds of Nature
do dźwięków natury dodano nowy dźwięk
tego w ogóle w grudniowym opisie nie ma.ulepszone działanie systemu klimatyzacji wraz z poprawionym sterowaniem klimatyzacją foteli