No to jest

planzero

Fachowiec
dobra - JEST!
uwielbiam to auto!
Do Tiguana miałem uczucia, hmm, takie średnie. Jechał, był dosyć komfortowy, dosyć cichy, pojemny. Nie zawiódł przez 4 lata. Zero problemów - nada.

Wcześniej Skoda Yeti, praktyczne i sympatyczne auto, którego jedynym hitem były 17 calowe alusy z Dunlopami ;)

Inne auta to już poziom 10letniej Lancii, 3 letniej Pandy etc.
Zatem pierwszy raz mamy coś NOWOCZESNEGO. Wiem, że to nie Tesla, ale jestem zadowolony.
Na stadionie wrocławskim przejeżdżałem koło grupy młodych w Golfach/Polówkach - trzeba powiedzieć, że ten "golf przyszłości" wzbudza sensację. Nie wiem, co myślą (może np. "GEJ LEWAK"), ale nie są obojętni hehe.

1. gdzie się sprawdza wersję softu?
2. jak się otwiera drzwi inne niż kierowcy? jak kluczykiem otwieram to tylko kierowcy sie odblokowują...
3. dlaczego auto za 150k nie ma głośników z tyłu??!

Famkot

Zadomawiam się
dobra - JEST!
uwielbiam to auto!
Do Tiguana miałem uczucia, hmm, takie średnie. Jechał, był dosyć komfortowy, dosyć cichy, pojemny. Nie zawiódł przez 4 lata. Zero problemów - nada.

Wcześniej Skoda Yeti, praktyczne i sympatyczne auto, którego jedynym hitem były 17 calowe alusy z Dunlopami ;)

Inne auta to już poziom 10letniej Lancii, 3 letniej Pandy etc.
Zatem pierwszy raz mamy coś NOWOCZESNEGO. Wiem, że to nie Tesla, ale jestem zadowolony.
Na stadionie wrocławskim przejeżdżałem koło grupy młodych w Golfach/Polówkach - trzeba powiedzieć, że ten "golf przyszłości" wzbudza sensację. Nie wiem, co myślą (może np. "GEJ LEWAK"), ale nie są obojętni hehe.

1. gdzie się sprawdza wersję softu?
2. jak się otwiera drzwi inne niż kierowcy? jak kluczykiem otwieram to tylko kierowcy sie odblokowują...
3. dlaczego auto za 150k nie ma głośników z tyłu??!
1. Gdzieś w głównym menu, ustawienia-> informacje o systemie
2. 2x kliknięcie pilotem otwiera wszystkie drzwi
3. Tez się głowie nad tym

planzero

Fachowiec
czy da się dodać drugiego kierowcę do app WeConnect ID? bo nie widzę takiej opcji. Żona sobie zrobiła jeszcze w salonie a ja ja chciałem sam zrobić w domu to była tylko opcja "zrobienia" ze mnie głównego kierowcy, ale kij wie, co to dla niej by znaczyło...
w sumie ta appka nie jest specjalnie mi potrzebna, ale może raz na ruski rok bym sobie klimę włączył zdalnie, czy cokolwiek.

Famkot

Zadomawiam się
Z funkcji o statusie pszczółki Mai to jeszcze ciekawostka jest przesyłanie POI z appki do navi. Jakby ktoś wiedział jak to zrobić to stawiam browar

planzero

Fachowiec
wczoraj zaliczone pierwsze ładowanie, raczej dla hecy niż z konieczności ;) Pojechaliśmy do Kauflanda na zakupy i darmowy prąd. Poszło sprawnie.
Jak wróciliśmy to jakiś Pan już nas odłączył i ładował sobie skodę citygo e. Na szczęście sobie poradził i nie był zły za blokowanie miejsca po naładowaniu. W sumie za długo nam zeszło w tym sklepie (z 20 minut) a ładowane było z jakoś 60% do 80%. Po nas od razu człowiek w białej Tesli się pojawił. Widać każdy chce za darmo :)

consigliero

Pionier e-mobilności
Z funkcji o statusie pszczółki Mai to jeszcze ciekawostka jest przesyłanie POI z appki do navi. Jakby ktoś wiedział jak to zrobić to stawiam browar
Zasadniczo, to wysyłasz do pojazd i jak wsiądziesz i uruchomisz nawigację to powinna się pojawić informacja na ten temat

consigliero

Pionier e-mobilności
No wyszukujemy miejsce i wysyłamy na przykład do POJAZD

Attachments

• 1091F7CE-1D8D-46F6-8115-C4D2F12DC8B1.png
    1091F7CE-1D8D-46F6-8115-C4D2F12DC8B1.png
    163 KB · Liczba wyświetleń: 6
  • D55C963F-165F-4E75-B864-DCD666A53672.png
    D55C963F-165F-4E75-B864-DCD666A53672.png
    364,6 KB · Liczba wyświetleń: 6
  • 4F0DC2B3-958A-4BF4-868C-0222455C152E.png
    4F0DC2B3-958A-4BF4-868C-0222455C152E.png
    893,8 KB · Liczba wyświetleń: 6
  • 2C5B134B-EECB-4A53-81D1-40387DF85E82.png
    2C5B134B-EECB-4A53-81D1-40387DF85E82.png
    371,9 KB · Liczba wyświetleń: 6

Famkot

Zadomawiam się
Ooo
Nie wpadłem na to. Myślałem ze ta mapka jest tylko do pokazywania punktów ładowania WeCharge.
Ale i tak nie działa:) Pojawia się info ze wysłane, ale w navi samochodu nic nie ma:)

consigliero

Pionier e-mobilności
Działa tak jak cały software, czasem się udaje a czasem nie. Mnie się pojawił wysłany testowy punkt ale nie jest to pewniak sto na sto