Przy okazji, jak już pobrałem aktualizację oprogramowania do kuzyna C4, dokonałem porównania plików łącznie z zawartością.
Oczywiście jak łatwo było się domyślić, wszystkie pliki są identyczne, za wyjątkiem pliku license*******.key - tutaj różni się już nazwa, a także zawartość.
Postanowiłem więc dokonać dalszych porównań i z wykorzystaniem poszukanego w necie numeru VIN od Peugeota e-208, pobrałem również oprogramowanie, do niego. Co najlepsze zrobiłem to programem Citroen Update, który bez jakiegokolwiek protestu przyjął również VIN od Peugeota i pobrał soft (w sumie w tak samo krótkim czasie co do Citroena - tak więc
@Przem chyba trafiłeś w złe okienko, że tak długo chciał Ci pobierać) Tutaj również porównanie plików pokazało jedyną różnicę w pliku licencji.
Wracając do problemu z brakiem licencji o którym wspominał
@nnnnn , być może chodzi o fakt, że plik licencji po pobraniu jest w katalogu głównym, natomiast oprogramowanie Citroen Update, po sformatowaniu pendrive wrzuca ten plik w do folderu license w katalogu głównym.

Więc jeśli sam rozpakowujesz pliki i kopiujesz na pendrive, to może tu jest problem, że go wtedy nie widzi.
Nie wiem też jak zachowa się system jeśli włożysz mu pendrive z plikiem licencji który ściągnął dla innego numeru VIN, być może nie ma to dla niego znaczenia, tak przynajmniej wnioskuję z wcześniejszej wypowiedzi
@p0li .