Lol, mocne szczucie.Tak przy okazji polecam tapicera z lochocina.
Zawsze robi nam tapicerkę od nowa.
super, ze jesteś.jakie tam prawa autorskie, bez przesady, ja osoba prywatna a RODO się podcieram za przeproszeniem excel się nadal uzupełnia, doszła tabelka zmiany kosztów prądu za ładowanie w domu bo straszą od lat że będzie drożej więc sprawdzam faktury (mam osobną umowę na garaż). rocznie zużywam około 3MWh energii więc będzie ciekawie po 9 miesiącach 2023 jak przekrocze 2MWh. View attachment 8268
konkretnie w tym roku co wybierasz w tym samym budżecie:jakie tam prawa autorskie, bez przesady, ja osoba prywatna a RODO się podcieram za przeproszeniem excel się nadal uzupełnia, doszła tabelka zmiany kosztów prądu za ładowanie w domu bo straszą od lat że będzie drożej więc sprawdzam faktury (mam osobną umowę na garaż). rocznie zużywam około 3MWh energii więc będzie ciekawie po 9 miesiącach 2023 jak przekrocze 2MWh. View attachment 8268
żadne z powyższych. mam zamówionego Avengera. jestem ciekawy opinii ekspertów z forum@paradox ale jesteś upierdliwy ... chcesz żeby ktoś za Ciebie wybrał ... próbujesz zracjonalizować swój wybór .... czy jakieś badania robisz dla Nissana?
Dokładnie, widzę że nie tylko mnie denerwują takie reklamy. Za kilka lat pierwsze do mee too, a teraz póki młode nie mają problemu ze swoją seksualizacją i sprzedawaniem swojego ciała za pieniądze. Ale jak spojrzysz na wywalone w dekolcie cyce a ona nie ma w tym interesu, to zaczyna się oskarżanie Cię o molestowanie.Lol, mocne szczucie.
View attachment 8269
Robisz ... Za dużo myślisz 😀 ... co za różnica w okresie 3 lat czy wydasz 5k w tą czy we wtą ... przy samochodzie za blisko 200k. Masz już zdaję się elektryka i wiesz jak się jeździ ... ICE nie ma co się równać jeżeli chodzi o tzw lekkość i przyjemność z jazdy.nie wiem może robię błąd myślowy
największy bład jaki robię to takie wyliczenia na tym forumRobisz ... Za dużo myślisz 😀 ... co za różnica w okresie 3 lat czy wydasz 5k w tą czy we wtą ... przy samochodzie za blisko 200k. Masz już zdaję się elektryka i wiesz jak się jeździ ... ICE nie ma co się równać jeżeli chodzi o tzw lekkość i przyjemność z jazdy.
Jednak próbujesz racjonalizować swój wybór!
Poza tym twoje obliczenia są oparte na wielu niewiadomych i sporym marginesie błędu.