do 2020 byliśmy sąsiadami, potem wyprowadziłem sie z randstad. Za to teraz mam superchargera v4 relatywnie blisko domu
Używana tesla do 33tys, hmm, Na ta chwile masz dostępna
jedna sztuka M3. Jak chcesz bardzo to użyj
mojego kodu
Chociaż szczerze nie polecam TM3, przynajmniej auta wyprodukowane do 2022 roku. Jak moja TMY byla w servise, dostałem TM3 performance z 2020/przebieg 61.000km Zrobiłem autem trasę NL-PL-NL. Poza osiągami to auto mnie bardzo rozczarowało. Wszystko trzeszczało w środku i jakość materiałów byla taka sobie. Na początku tego miesiąca wypożyczyłem w stanach TM3 RWD z Hertza na tydzień. Auto z 2021, przebieg poniżej 20.000 mil i... wszystko trzeszczało w srodku.
W zeszly piatek, oglądałem w Utrechcie TM3 Highlanda. Relacje z tego możesz przeczytać z mojego postu na forum
tutaj. Auto zbudowane z zupełnie innych materialow w srodku i moim zdaniem, adekwatne do ceny pomijajace minusy
Jak nie masz ciśnienia na auto, to ja bym zaczekał. Za rok będzie sporo dostępnych używanych/ po leasingowych TM3/TMY Ceny spadną. Gwarancje tesli masz do 4lat/80.000km na auto i 8lat/190.000km na baterie i silnik(i). Jeżeli planujesz trasy do PL to brałbym tylko tesle, jak będziesz jeździł kolo komina w NL to brałbym cokolwiek nowego co łapię sie na dopłatę rządowa w NL. Bedziesz mial dodatkowe pytanie, napisz priv, postaram sie pomoc.