Mi też się nie pokazuje. Działa prima bambino. Jedyne co bym zmienił, to reaktywacja autopilota na poprzednio ustawuionej prędkości.Nie pokazuje Ci sie czerwona kierownica ?
Nie, ładnie się AP zdąża wyłączyć, może kwestia tego jak szybko przyspieszasz?Nie pokazuje Ci sie czerwona kierownica ?
A to ja zwykle na AP jeżdżę na A1 - więc mam 140 km/h. Na S-kach jak jadę to mam AP na 125 km/h, ale wtedy jak przyspieszam, żeby kogoś wyprzedzić to i tak nie przekraczam 140 km/h, więc tam tego problemu nigdy nie miałem.Mi też się nie pokazuje. Działa prima bambino. Jedyne co bym zmienił, to reaktywacja autopilota na poprzednio ustawuionej prędkości.
Na przykład mam ustawione 120 km/h przyśpieszam do 150 km/h , żeby wyprzedzić i potem jak jestem poniżej 140 km/h ustawia mi na powrót te 120 km/h. W tej chwili załącza jak jest poniżej 140km/h i zwykle jest to 137-138km/h .
Masz zbyt dobre przyśpieszenie i S3XY nie nadąża.Nie pokazuje Ci sie czerwona kierownica ?
Słabo. Mogę spróbować nagrać jak to wygląda u mnie.Druga próba z nawigacją, łagodne dodanie gazu nogą powyżej ustawionej prędkości np na 130ni zonk.. Czerwona kierownica .!
Czyli u mnie na AP rozszerzonym ale z nawigacją do celu - nie działa
Nie sprawdzalem bez nawigacji.
Może to być problem modelu .
Jechalem z żoną a to dodatkowy autopilot , nie mogłem za bardzo kombinować....
Info : knob dla HL jest już dostępny ( preorder ) , jest rabat 15% ( z kodem rabatowym ).