S3XY - commander, buttons czy knob?

poochaty

Posiadacz elektryka
Nie pokazuje Ci sie czerwona kierownica ?
Mi też się nie pokazuje. Działa prima bambino. Jedyne co bym zmienił, to reaktywacja autopilota na poprzednio ustawuionej prędkości.
Na przykład mam ustawione 120 km/h przyśpieszam do 150 km/h , żeby wyprzedzić i potem jak jestem poniżej 140 km/h ustawia mi na powrót te 120 km/h. W tej chwili załącza jak jest poniżej 140km/h i zwykle jest to 137-138km/h .

Pepek

Posiadacz elektryka
Nie pokazuje Ci sie czerwona kierownica ?
Nie, ładnie się AP zdąża wyłączyć, może kwestia tego jak szybko przyspieszasz?
Mi też się nie pokazuje. Działa prima bambino. Jedyne co bym zmienił, to reaktywacja autopilota na poprzednio ustawuionej prędkości.
Na przykład mam ustawione 120 km/h przyśpieszam do 150 km/h , żeby wyprzedzić i potem jak jestem poniżej 140 km/h ustawia mi na powrót te 120 km/h. W tej chwili załącza jak jest poniżej 140km/h i zwykle jest to 137-138km/h .
A to ja zwykle na AP jeżdżę na A1 - więc mam 140 km/h. Na S-kach jak jadę to mam AP na 125 km/h, ale wtedy jak przyspieszam, żeby kogoś wyprzedzić to i tak nie przekraczam 140 km/h, więc tam tego problemu nigdy nie miałem.

Bronek

Pionier e-mobilności
Druga próba z nawigacją, łagodne dodanie gazu nogą powyżej ustawionej prędkości np na 130ni zonk.. Czerwona kierownica .!
Czyli u mnie na AP rozszerzonym ale z nawigacją do celu - nie działa
Nie sprawdzalem bez nawigacji.
Może to być problem modelu .
Jechalem z żoną a to dodatkowy autopilot , nie mogłem za bardzo kombinować....

poochaty

Posiadacz elektryka
Druga próba z nawigacją, łagodne dodanie gazu nogą powyżej ustawionej prędkości np na 130ni zonk.. Czerwona kierownica .!
Czyli u mnie na AP rozszerzonym ale z nawigacją do celu - nie działa
Nie sprawdzalem bez nawigacji.
Może to być problem modelu .
Jechalem z żoną a to dodatkowy autopilot , nie mogłem za bardzo kombinować....
Słabo. Mogę spróbować nagrać jak to wygląda u mnie.

nabrU

Moderator
A to nie jest tak że ta funkcja od Enhance działa tylko w 3 i Y?

Bronek

Pionier e-mobilności
Być może ? Pisalem do nich z szybkim odzewem w innyc sprawach , ktore działały w 3Y a nie w X.
Fajnie zrobili teraz na tych dodatkowych ekranach , że są tez ikony np 6ciu funkcji a takze wyświetlana sie stany działań , których Tesla nie pokazuje.

adamq

Fachowiec
Info : knob dla HL jest już dostępny ( preorder ) , jest rabat 15% ( z kodem rabatowym ).

Czy mógłbym prosić o udostępnienie tego kodu? Jedyny kod jaki mam to: GOGREEN, lecz wskakuje tylko zniżka -11.48 EUR z 229,69 EUR.