tompil

Zadomawiam się
Średnie zużycie po 1000 km mam 12,3 kWh. Jeżdżę głównie poza miastem 80-90 km/h.
Na kierownicy po lewej mam 3 przyciski (set, reset i znaczek tempomatu) oraz rolkę, dwa kolejne przyciski są zaślepione.
Dzięki za odpowiedzi.
Jeszcze pytanie czy przewód 11 kW jest dużo cieńszy od 22 KW. Czy warto wymienić na 7 m 11 kW.

Last edited:

krzyss

Pionier e-mobilności
Wolno jezdzisz to i zuzycie masz niskie, ja mialem 17kW srednie ;)
Przewod 11kW Jest sporo cienszy i lepiej sie uklada we frunku, ja nigdy nie potrzebowalem 7m i jakos nie wiem po co taki dlugi, ale cienszy napewno lepszy.
Tempomat zahamuje chyba awaryjnie…

dj.jozwiak

Nowy na Forum
Android auto jest koszt ok 1000.- od chinczyka wsadza sie modul miedzy wzmacniacz a ekran bez zadnych ingerencji w ciecie kabli itp. Poszukaj na YT jest film. Na AC auto ma max 11kW. Na DC 50kW opony sa drogie i maja fabrycznie 6mm bieznika. Polecaja Nankang ktore maja 8mm.
Gratulacje !
Obawiam sie, ze nie w "polifcie" z 2018. Chyba, ze znalazles jakies rozwiazanie, ktore na prawde dziala dla tego rocznika?
Jedyne co ja znalazlem to screen mirroring z telefonu za ok. 1000€...

krzyss

Pionier e-mobilności
Obawiam sie, ze nie w "polifcie" z 2018. Chyba, ze znalazles jakies rozwiazanie, ktore na prawde dziala dla tego rocznika?
Jedyne co ja znalazlem to screen mirroring z telefonu za ok. 1000€...
A to sa zupelne polifty z bateriami 94Ah ? Bo mi sie wydawalo ze jednak elektronocznie byly jak te poprzednie. Ale nie podlaczalem ich pod komputer wiec moge sie mylic.

tompil

Zadomawiam się
Czym w ogóle różni się przed liftem i po lifcie?

Napisałem wczoraj do tego gościa, wysłałem mu zdjęcia ekranu i numer vin. Odpisał, że będzie działało na moim BMW, żeby wybrać wersję 2017 przy zamówieniu. W opiniach do ogłoszenia też są informacje że działa z rocznikiem 2018.

Tylko czy gwarancji nie stracę przez to urządzenie.

Last edited:

dj.jozwiak

Nowy na Forum
Czym w ogóle różni się przed liftem i po lifcie?

Napisałem wczoraj do tego gościa, wysłałem mu zdjęcia ekranu i numer vin. Odpisał, że będzie działało na moim BMW, żeby wybrać wersję 2017 przy zamówieniu. W opiniach do ogłoszenia też są informacje że działa z rocznikiem 2018.

Tylko czy gwarancji nie stracę przez to urządzenie.
Musze przyznać, że to ciekawe ustalenie. Mnie nigdzie nie udało się tego potwierdzić. Pochwal się proszę, jeżeli to zrealizujesz.
Co do gwarancji, to ja nie odpowiem, ale montaż jest bezinwazyjny więc można przywrócic do stanu "sprzed".

krzyss

Pionier e-mobilności
Na moj gust masz optycznie polifa czyli inne lampy z przodu ale eektrycznie masz przedlifta.
mozna zmienic na duzy LCD nie za duzym kosztem. Nie widze podstaw do utraty gwarancji, tam sie tylko wpinasz w odpowiednie kostki.
I nie napalaj sie ze bedzie dzialalo to przez WiFI u mnie czesto zrywalo, ale jak wepniesz kabel z urzadzenie do iphone/android to dziala fajnie.

tompil

Zadomawiam się
Z zakupem poczekam chyba do przeglądu który mam w październiku. Chyba, że znajdę czas na montaż to zakupię wcześniej. Zastanawia mnie jeszcze sprawa systemu rozpoznawania znaków. Dołożenie tego to chyba większa sprawa, bo pewnie nie ma kamer do rozpoznawania zamontowanych. Ktoś coś wie o tym?

Najnowsze dyskusje