Bronek
Pionier e-mobilności
To, sa rozne kwestie. Kartę Shell przyślą jak dopiszesz patrz zdjęcie - POLAND gdziekolwiek nawet. Temat byl walkowany na EW z rok temu?
Kartę płatniczą dodalem jako DE choć jest nasza z "Naszego Banku"
Z konta nie ściągną (to teraz tez jest na EW) monitują z dwa razy i trzeba przelać
Teraz zmienili i tylko w apce można zmienic dane.
Gorsze, ze jak podasz metody płatności np konta za za cholere nie mozna ich usunąć.
Greralnie to gowniana firma i powinnismy ją olać, myślałem może to zmienią ale to juz trwa kilka lat.
Syn ładował na nia w Niemczech ale Greenway jest lepszy. Ceny mi wiszą totslnie bo ładume sie sporadycznie na trasach to raz na mieziac move zaszaleć. Nigdy nie patrzę na cenę a na mapę i moc.
Jestem bliski zlikwidowania konta, bo to badziew
Kartę płatniczą dodalem jako DE choć jest nasza z "Naszego Banku"
Z konta nie ściągną (to teraz tez jest na EW) monitują z dwa razy i trzeba przelać
Teraz zmienili i tylko w apce można zmienic dane.
Gorsze, ze jak podasz metody płatności np konta za za cholere nie mozna ich usunąć.
Greralnie to gowniana firma i powinnismy ją olać, myślałem może to zmienią ale to juz trwa kilka lat.
Syn ładował na nia w Niemczech ale Greenway jest lepszy. Ceny mi wiszą totslnie bo ładume sie sporadycznie na trasach to raz na mieziac move zaszaleć. Nigdy nie patrzę na cenę a na mapę i moc.
Jestem bliski zlikwidowania konta, bo to badziew