Bronek
Pionier e-mobilności
O jejku... Pomylił ze spychaczem.No weź, proszę cię, nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia. Jaki wózek widłowy.... 🤦🏻♂️
O jejku... Pomylił ze spychaczem.No weź, proszę cię, nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia. Jaki wózek widłowy.... 🤦🏻♂️
Podgrzewana kierownica za dopłatą, a przyoszczędzili na usuniętym radarze i "chrome delete".Marża na Model 3 w 2017 była szacowana przez Munro Associates na poziomie 35%! Od tego czasu zrobili taniej w produkcji, ale potem dali pompę ciepła, nowe reflektory, automatyczną klapę bagażnika, teraz podgrzewaną kierownicę i znowu gdzieś na poziomie 30-35%.
20-25% to ich średnią marża licząc z produkcją TMS oraz TMX.
Lipa zupelna.Na ten moment na przykład mnie troche wkurza że lampa która była zalana od początku, poddała się całkowicie i zgasła, i już musze jechać 400km do serwisu, spędzić tam pewnie ze 3-4 godziny, i wracać 400km, cały dzień w plecy, bo nie dało się tego auto porządnie przejrzeć przed wydaniem i wymienić to od razu.
A próbowałeś poprosić, aby przyjechał do Ciebie serwis mobilny?Na ten moment na przykład mnie troche wkurza że lampa która była zalana od początku, poddała się całkowicie i zgasła, i już musze jechać 400km do serwisu, spędzić tam pewnie ze 3-4 godziny, i wracać 400km, cały dzień w plecy, bo nie dało się tego auto porządnie przejrzeć przed wydaniem i wymienić to od razu.
Wystarczy wpisać w Google: „Jakość Tesli” - spróbuj.Gdzie znajdzie? Na przykład na tym forum, niemieckim, francuskim lub podobnym? Czy są jakieś dedykowane miejsca na oficjalnej stronie producenta? To "wiele" o których wspominasz to są właśnie takie fora jak to. W mojej opinie pisać trzeba, natomiast nie ma obowiązku czytania.
Ja nie rozumiem tematu, że się nie znajdzie informacji o jakości Tesli. Co wy ludzie gadacie? Każde jedno zgrzybiałe forum motoryzacyjne, każda gazetka w stylu Auto Świat z dziadami samochodowymi typu pana Zientarskiego aż się bije o taki temat. Choćby TYLKO jedna Tesla była źle zrobiona, albo miała wypadek i stanęła w płomieniach to będą temat cisnąć jak karpie na święta. Tak po prostu wygląda konserwatywna motoryzacja, oni (kochają/mają płacone przez) koncerny ze starą dobrą tradycyjną motoryzacją. Już pominę jakie szambo zawsze jest w komentarzach, zawsze jest jęczenie na normy emisji spalin i że elektryki zabijają duszę auta. Moim ulubionym komentarzem kiedyś przeczytanym było "Obym dożył czasów, że moje wnuki będą mogły jeździć turbodieslem"Wystarczy wpisać w Google: „Jakość Tesli” - spróbuj.
nie proponowałem, a że auto ma do zrobienia jeszcze sporo rzeczy w tym przegląd wad lakieru przed body shopem, to faktycznie trzeba jechać.A próbowałeś poprosić, aby przyjechał do Ciebie serwis mobilny?
Rozumiemnie proponowałem, a że auto ma do zrobienia jeszcze sporo rzeczy w tym przegląd wad lakieru przed body shopem, to faktycznie trzeba jechać.
Masz już chekliste w innym temacie. Myślę że większość rzeczy pokrywa.No dobra, żarty się skończyły, dostałem termin odbioru na 21. czerwca.
Trzeba będzie zmiksować dane z tego wątku z jakimś szablonem np taki mi na szybko wpadł: https://www.toyota.opole.pl/m/uploads/22/lista.pdf