Właśnie dowiedziałem się, że oprogramowanie mojego samochodu także jest wadliwe, ponieważ jednemu z kolegów tego forum YouTube uruchamia się w 5 sekund, a mi pomimo wielu prób nie udało się nawet zbliżyć do tego rezultatu. Internet w aucie przez Wi-Fi, silny sygnał, pasmo gwarantowane 200Mbps w obu kierunkach. Pomijając już fakt jakości samego rozwiązania, gdzie na przykład podczas oglądania filmu nie można otworzyć schowka samochodu. Oczywiście jak zwykle załączam materiał to dokumentujący, ponieważ mówić, to każdy może co chce.
Ogólnie oprogramowanie miało być mocną stroną tego samochodu, bo jeżeli nie ono i nie jakość tego co namacalne to co pozostanie. W ogóle oprogramowania jest ciekawym tematem na kolejnych 20 stron tego wątku. Niemniej trudniej udokumentować jego cechy, które nie pozwolą nudzić się właścicielowi, gdy już oswoi się z materialną stroną tego pojazdu. Postaram się co jakiś czas coś tutaj podrzucić.
Na początek, dwie fajne cechy zapewniające rozrywkę podczas przebywania wewnątrz pojazdu. Pierwsza to wartownik, który działa kiedy chce i jak chce, tworząc na przykład jednosekundowe filmy, które z odpowiednim podkładem muzycznym stają się całkiem fajnym klipem na TikToka. Nieraz wideo nie jest w ogóle rejestrowane, a innym razem jest zarejestrowane, ale nie da się go odtworzyć. Załączam taki klip, warto oglądać z dźwiękiem.
Inną atrakcją jest brak widoczności w jednej z kamer cofania, gdy wyjeżdżamy z włączonym kierunkowskazem po zmroku. Widzimy fajną iluminację świetlną w kolorze różowym zamiast drogi.