Mogę korzystać z szybkiego ładowania na części ładowarek GW i chyba Ionity. Pozostałych firm nawet nie ma w nawigacji, bo przecież powinienem się ładować na SuC.Korzystać możesz z, szybkiego ładowania np na GW o ile nie jest on tylko np 50kW. Odwrotnie inne marki nie mogą korzystać u nas z SCh.
I nie sądzę, że to tylko wina Tesli, układy Orlenu jest inny. pewnie i dotowanie? Itp
Ja nie wiem czyja to wina i czy u nas jest łatwiej, czy trudniej. W tym roku Biedronka prawdopodobnie postawi więcej ładowarek/wtyczek niż Tesla. Tak, wiem, lokalizacja, przyłącze energetyczne i tak dalej. Tylko na koniec tych wszystkich rozważań: "Biedronka postawi więcej".
To niech się przygotują. Jak na razie to sprzedać rośnie im błyskawicznie. Zabawa "znajdź Odrę":Tesla nie jest przygotowana naszą kiepską instalacje energetyczmą, prawo i biurokrację. A sprzedaż samochodów była cieniutka w porównaniu z Europą .

Podpowiedź, na około Hamburga jest więcej SuC, niż w całej Polsce.
Ja wcale nie bronię Tesli, bo sam jestem niezadowolony. Mam do końca roku jeszcze prawie 18 000 km darmowego ładowania na SC a korzystam bardzo rzadko. Od początku czyli od 2019r wykorzystałem z 3000km? Po prostu nie chce mi się zjeżdżać aby było za darmo. Szkoda mi czasu. Wolę bliżej zjechać i zapłacić niż zmieniać trasę pod Sch
Ja wiem, że marudzę, roszczeniowy jestem. Ale mam jakąś alergię na usprawiedliwianie braku sprawczości, głupoty, czy zwykłej arogancji Tesli, bo lubimy Teslę.
Oczywiście. Tylko mam wrażenie, że nawet uwzględniając proporcje jesteśmy do tyłu.Całkiem sporo" to pojęcie względne.