Jak z parkowaniem.Nie wolno !
Ale można
Możesz sobie złamać przepis. Wolny kraj. Tylko nie płacz, że oznakowanie było złe.to jak to w końcu jest?
Można czy nie można? Przejeżdżać na czerwonym.
Można kiedy pociąg nie jedzie, a nie można kiedy jedzie?
Jak to rozpoznać. Zdradź nam.
no tak... tak właśnie ktoś je zaprojektował... aby móc wpakować słabeuszy na minę. Pozbyć się kiepskich genów z puli. Czy inny powód. Czasem głupota, czasem peszek.Jak z parkowaniem.
Możesz sobie złamać przepis. Wolny kraj. Tylko nie płacz, że oznakowanie było złe.
Tu masz oczywistą awarię. Nie wiem ile Bronek czekał, bo jednak czerwone się świeci. Tylko pytanie czy świeci się, bo szlaban nie domaga czy dlatego, że jedzie pociąg. Jeśli widoczność jest dobra i z daleka widać, że nie ma pociągu to pewnie po czekaniu 10 minut bym ostrożnie przejechał. But you do you.
Odpowiem w stylu vwir: co ty pi...liszno tak... tak właśnie ktoś je zaprojektował... aby móc wpakować słabeuszy na minę. Pozbyć się kiepskich genów z puli. Czy inny powód. Czasem głupota, czasem peszek.
Jak to już zostało napisane na samym początku... temat kołem się toczy. Wracamy do postu #1
...
Ale hipokryzji nie lubię.
Podwójnych standardów też
Pojedyncze przypadki w takiej sytuacji widuję, ale jest to raczej rzadkość. Trzech jeden za drugim nie widziałem chyba nigdy.
Czuję się wywołany, w jakim temacie sprostowanie?
Też z wykopu
![]()
Wahadło w Pyzówce (małopolska) Kierowcy ignorują czerwone światło.
Prawidłowa data filmu to 18.08.2024. Światła ustawione prawidłowo z zapasem czasu na przejazd.wykop.pl
A sprostowania coolera nadal nie ma
Skąd wiedziałeś? Jasnowidz... No szlaban jeszcze nie spadł. Jak widzę że szlabany opadają to dodaję gazu żeby zdążyć i zawsze zdążam!!!@cooler Chodzi może o to , że Ci jeszcze szlaban nie spadł na Tesle i masz ją za to pochwalić ?![]()