Czy w Tesli 3 mamy w bagażniku jakiekolwiek haczyki bądź zaczepy do montażu siatek do przewozu , ewentualnie jakieś praktyczne gadżety ułatwiające przewóz (standard bądź Ali jakieś gadżety polecacie)?
Pytam ponieważ od dłuższego czasu jeżdżę Skodami tylko a tam simply clever na całego i człowiek się do tanich rzeczy przyzwyczaja. Z zdjęć bagażnika ciężko mi wnioskować czy jest jakikolwiek haczyk bacz zaczep na siatki itp. Będę wdzięczny!
Te haczyki o kant dupy rozbić, bo:
- jak bierzemy plastikowe siaty to mało ekologicznie i te ucha tak się oberwią od dynamicznej jazdy Teslą
- większe siaty i tak stoją na podłodze
- jak się robi większe zakupy to byś musiał cały sufit obsadzić haczykami
-lepiej zakupy pakować do czegoś bardziej EKO np: kartony,koszyki itp., abo pod podłogą schowek. wtedy się nie przemieszcza
Niestety Chińczyki potrafią do każdej wystającej "śrubki" znaleźć rozwiązanie biznesowe, ostatnio widziałem jakieś kratki które mozna powciskać w otwory wentylacyjne pod siedzeniami. Do tego jutub, aż piszczy od gadżetów, gdzie wszystkie są "must have".
A to co ma Skoda znienawidzisz po pierwszym tygodniu jazd Teslą, jak teraz wsiadam do Audi to mi się na wymioty zbiera. I chyba bym musiał dostać jakąś karę aby Audicą gdzieś jechać, nawet jak by mi za darmo ktoś paliwo wlał.