SkropMe

Zadomawiam się
Auć, stało się 😅 Myślicie że zaprawka ogarnie? Tak żeby oczu nie koliło
41B52635-C9BA-44C1-A3DF-2749E35A62BB.jpeg

Michal

Moderator
Poczekaj tydzień - dwa, podrapiesz jeszcze kilka, to przestanie Ci przeszkadzać ;)

Michal

Moderator
Ja po pierwszym (lewy tył) byłem taki zły na żonę!!! No nie mogłem zrozumieć jak można być tak nieuważnym. Tydzień później zryłem dwa koła po prawej 😂 i to pod blokiem gdzie mieszkałem i parkowałem przez 5 lat 🤣
Wcześniej jeździliśmy kia cee'd 2015 na kołach co wystawały chyba centymetr poza felgę i zupełnie o tym nie myślałem, bo nie było szansy zarysować :p

danielm

Pionier e-mobilności
Ja sie martwie bardziej o to że zgubię kiedyś te kapsle, dzis jechałem po kocich łbach i w lusterku jak za dawnych lat wypatrywałem czy mi nie odpadają. Czy komuś się zdarzyło że zgubił któryś?
żeby je zdjąć trzeba użyć sporej siły więc mała szansa. 3 lata jeżdze i problemów brak, choć ktoś donosił już że mu jeden kołpak hałasował i jak wyszedł sprawdzić co się dzieje to musiał mu pokazać gdzie jego miejsce

Slomcio

Zadomawiam się
Szanowne grono, wiem ze temat był wałkowany bo pamietam, że widziałem ten wątek ale nie mogę teraz tego namierzyć.

Mianowicie mam problem z lewym lusterkiem, po włączeniu wstecznego lub trybu p opuszcza się tak jak zawsze miał w zwyczaju i tak jak mam to w opcjach zaznaczone, natomiast po wybraniu d już nie wraca na swoje miejsce.

Profil mój jest zalogowany, wszystkie inne ustawienia pamięta. Wersja systemu 36.2.

Jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić?