Miałem tak samo jak kupowałem swoją. Tylko ja sam robiłem przelew. Niby grożą terminem, ale tak jak piszesz, nic tam nie jest na czas. Mam wrażenie, że jak byś spóźnił się z zapłatą to nic by się nie stało. Nie trzymaj mnie za słowo, ale spokojnie, bez stresu. Nie odbierzesz teraz to Tesla nadal będzie sprzedawać samochody.Eh coraz gorzej, Pani mi dzisiaj rano powiedziała, że mam 7 dni roboczych na opłacenie, gdzie przedwczoraj jeszcze nawet vinu nie miałem i przewidywana dostawa nadal Luty-Kwiecień 2023, dosłownie 5 minut temu dostałem maila, że muszę opłacić Tesle do końca tego tygodnia...
Gdzie jeszcze umowy z leasingodawcą nie podpisałem bo przedwczoraj nawet nie wiedziałem czy dostawę będę miał za miesiąc czy wgl w tym kwartale... nie mam pojęcia czy leasingodawca da radę do piątku wpłacic, zarejestrować itd jak jutro bym umowę z rana podpisał xD masakra jakaś
Tak wyglądały smsy które dostałem.
Powinieneś dostać też SMS.A co jeśli polegałbym tylko na aplikacji i nawet nie spojrzał na te forum ? Nie bierz tego jako formę ataku ale po prostu muszę dać tu jakąś przeciw wagę
A dzień przed odbiorem dzwonili.