Ja miałem info w lutym, że dopiero kwiecień.Po rozmowie z Tesla, podobno ma być kolejny statek z M3 w połowie Marca. Prawdopodobnie Koper lub Barcelona.
Ile w tym prawdy? To się okaże..
No to widać, że każdy dostaje różne info..Ja miałem info w lutym, że dopiero kwiecień.
Ja czekam na odbiór, ale teraz statki płyną 40 dni, więc łatwo zweryfikować.No to widać, że każdy dostaje różne info..
Trzeba czekać
No OK, ale o ile dobrze zrozumiałem to co napisałeś to te do Belgii nie są przeznaczone na rynek Polski. Barcelona pewnie też nie.Ja czekam na odbiór, ale teraz statki płyną 40 dni, więc łatwo zweryfikować.
- MORNING CAROL 36h S → Abf. SHG 27.01. → ZEE 03.03.
- MORNING COMPOSER 24h S → Abf. SHG 04.02. → BARC 09.03.
Tak jak mi mówili, że kwiecień-maj. Tylko port w Koper na Słowenii. Samochody idą też do Szwajcari, Austrii i wschodnie Niemcy.No OK, ale o ile dobrze zrozumiałem to co napisałeś to te do Belgii nie są przeznaczone na rynek Polski. Barcelona pewnie też nie.
Więc kolejna dostawa M3 do PL to pewnie dopiero drugi kwartał.
Żebyś nie zapeszył, już tu był taki przypadek, że odwołali w ostatniej chwili 😁W poniedziałek o 12.00 mam odbiór w Ząbkach 😎😎😎😎
Nareszcieeeee😁😁
Proponowali mi odbiór już w sobotę, ale mi nie pasowało.Żebyś nie zapeszył, już tu był taki przypadek, że odwołali w ostatniej chwili 😁