A ja polecam niemieckie tff forum. Geograficznie nam bliższe, skupia się na LHD a poziom frustracji, stresu i wqrwienia nieporównywalnie wyższy niż u flegmatycznych angoli.Polecam tez przejęć forum UK żeby wiedzieć ze poziom frustracji u nich jest podobny. Wiec obrażenie sie na Ząbki nie ma sensu.
Podstawa kłopotów to za mala produkcja lub za duzy popyt, brak realnej konkurencji i ludziom się w głowach poprzewracalo z tego dobrobytu.
Zgadzam się w pełni. Tak to rynkowo wygląda. Jedyną opcją żeby to odwrócic to przestać zamawiać 🫣😉😱
Tylko po co ja to robię jak i tak za 3 miesiące pojawi się na forum kolejna fala rozzłoszczonych klientów, którzy dopiero wtedy zaczną czytać to forumW instrukcji, którą kiedyś napisałem, dopisałem fragment o nie wpłacaniu pieniędzy do czasu pojawienia się VINu i przyjazdu auta do PL:
[instrukcja] Kiedy odbiorę moją wymarzoną Teslę?
Musisz się dowiedzieć jakie statki płyną do EU i co wiozą: 0. Najlepiej zawsze zaczynać od dat podawanych przez Tesla, bo auto, które zamawiasz może już dawno być w transporcie. Tesla może zmieniać planowaną datę dostawy, więc zawsze zacznij od sprawdzenia aktualnych danych - są przypadki...forum.elektrowoz.pl
Już to pisałem, ale powtórzę: na jednym takim forum była zasada, że nowy może pisać (ale/i nie w każdym dziale), ale kilka pierwszych jego postów musi zaakceptować moderator albo admin - inaczej ich nie widać. IMO to była bardzo dobra zasada, i chętnie bym ją zobaczył na elektrowozie..Tylko po co ja to robię jak i tak za 3 miesiące pojawi się na forum kolejna fala rozzłoszczonych klientów, którzy dopiero wtedy zaczną czytać to forum![]()
Jesteś Koleś niesamowity, marnujesz sie tutaj.......ale mam dla Ciebie dobrą wiadomość, takich "pomysłowawców" jak Ty, bardzo potrzebuje niejaki Jarosław K. i jego kolesie...........śpiesz sie bo zabraknie miejsca dla Ciebie.Już to pisałem, ale powtórzę: na jednym takim forum była zasada, że nowy może pisać (ale/i nie w każdym dziale), ale kilka pierwszych jego postów musi zaakceptować moderator albo admin - inaczej ich nie widać. IMO to była bardzo dobra zasada, i chętnie bym ją zobaczył na elektrowozie..
Pozdrawiam