Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

pluto

Pionier e-mobilności
Minęło 2 tygodnie i znowu około 7000 aut czeka na wysyłkę - ale chyba same modele Y

Kiedy zobaczymy taki widok dla modelu 3 :unsure:

FY1-jUcXwAEkqdL.jpg
FY1WnS-agAIWMo_.jpg
FY1-yB5WAAAP4ah.jpg
FY1-YeOWIAEv6us.jpg

Last edited:

Piotor

Nowy na Forum
Polecam tez przejęć forum UK żeby wiedzieć ze poziom frustracji u nich jest podobny. Wiec obrażenie sie na Ząbki nie ma sensu.
A ja polecam niemieckie tff forum. Geograficznie nam bliższe, skupia się na LHD a poziom frustracji, stresu i wqrwienia nieporównywalnie wyższy niż u flegmatycznych angoli.
Każdy z nas, oczekujących na dostawę, lepiej się poczuje ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Jestem z czasow kolejkowyvh i nic tak nie wkur,..o, jak ktoś wynosił z zaplecza sklepu telewizor, a ty stałeś drugą dobę bez pewności czy będzie kolejna dostawa.
I to jest ten problem lekko zmodyfikowany brakiem korupcji, kolesiostwa i układów. Bo taki był wtedy algorytm wg ktorego jeden dostal a drugi nie.
Jak to jest w Tesli? Podstawa kłopotów to za mala produkcja lub za duzy popyt, brak realnej konkurencji i ludziom się w głowach poprzewracalo z tego dobrobytu i wg jak masz kasę to niby masz wszystko. Nie nie masz.

Last edited:

Michal

Moderator
Podstawa kłopotów to za mala produkcja lub za duzy popyt, brak realnej konkurencji i ludziom się w głowach poprzewracalo z tego dobrobytu.
michael-scott-the-office.gif

Michal

Moderator
W instrukcji, którą kiedyś napisałem, dopisałem fragment o nie wpłacaniu pieniędzy do czasu pojawienia się VINu i przyjazdu auta do PL:

Michal

Moderator
W instrukcji, którą kiedyś napisałem, dopisałem fragment o nie wpłacaniu pieniędzy do czasu pojawienia się VINu i przyjazdu auta do PL:
Tylko po co ja to robię jak i tak za 3 miesiące pojawi się na forum kolejna fala rozzłoszczonych klientów, którzy dopiero wtedy zaczną czytać to forum :p

JareG

Pionier e-mobilności
Tylko po co ja to robię jak i tak za 3 miesiące pojawi się na forum kolejna fala rozzłoszczonych klientów, którzy dopiero wtedy zaczną czytać to forum :p
Już to pisałem, ale powtórzę: na jednym takim forum była zasada, że nowy może pisać (ale/i nie w każdym dziale), ale kilka pierwszych jego postów musi zaakceptować moderator albo admin - inaczej ich nie widać. IMO to była bardzo dobra zasada, i chętnie bym ją zobaczył na elektrowozie..

Pozdrawiam

XYZ

Fachowiec
Już to pisałem, ale powtórzę: na jednym takim forum była zasada, że nowy może pisać (ale/i nie w każdym dziale), ale kilka pierwszych jego postów musi zaakceptować moderator albo admin - inaczej ich nie widać. IMO to była bardzo dobra zasada, i chętnie bym ją zobaczył na elektrowozie..

Pozdrawiam
Jesteś Koleś niesamowity, marnujesz sie tutaj.......ale mam dla Ciebie dobrą wiadomość, takich "pomysłowawców" jak Ty, bardzo potrzebuje niejaki Jarosław K. i jego kolesie...........śpiesz sie bo zabraknie miejsca dla Ciebie.