Phitherek_

Posiadacz elektryka
U mnie znowu obsuwa, tym razem na czwartek, a prawdopodobnie nawet na piątek - tym razem z winy leasingu, bo nie wysłali dokumentów do rejestracji. Natomiast muszę pochwalić obsługę od strony Tesli, tylko dwa razy była jakaś zmiana terminu bez konsultacji, tak to za każdym razem dzwonią, sprawdzają i przekładają bez problemu.

spavacz

Zadomawiam się
U mnie znowu obsuwa, tym razem na czwartek, a prawdopodobnie nawet na piątek - tym razem z winy leasingu, bo nie wysłali dokumentów do rejestracji. Natomiast muszę pochwalić obsługę od strony Tesli, tylko dwa razy była jakaś zmiana terminu bez konsultacji, tak to za każdym razem dzwonią, sprawdzają i przekładają bez problemu.
Gratuluję cierpliwości 😉

Phitherek_

Posiadacz elektryka
Gratuluję cierpliwości 😉
No właśnie nie jestem zbyt cierpliwy, raczej cisnę wszystkich żeby wszystko szło najsprawniej jak się da :D. Oczywiście w granicach uprzejmości.

Alicjush

Nowy na Forum
Po czytaniu w tym wątku komplikacji, jakie niektórzy miewali, też pilnuję każdej czynności wykonywanej przez leasing i teslę. I póki co wszystko idzie sprawnie, w zasadzie nie musiałem ingerować. Odbiór mam na piątek (bez zmian od miesiąca), a dziś lokalny oddział leasingu odebrał dokumenty do rejestracji, bym miał lokalną tablicę rejestracyjną. Auto ma dojechać do Ząbek w środę, jest więc jakaś drobna rezerwa na obsuwę w dostawie auta do salonu.
Jedyne co, po telefonie z tesli 2 tygodnie temu z pytaniem, czy mam kasę, usunęli mi datę odbioru z konta, ukryty vin pozostał. Ale jeden mail do tesli i dane odbioru wróciły.

Phitherek_

Posiadacz elektryka
Dobra, tablice są, odbiór w piątek o 13:00, tym razem w końcu wygląda na to, że będzie zrealizowany. Będę tam jako jedyny z forum, bo trochę tu cicho coś? :D

Nemiroff

Zadomawiam się
Według pana Miserable DONG A GLAUCOS płynie do Koper ETA 11-12 grudnia czyli plac Ząbki dwa tygodnie później, czyli wydawanie samochodów krótko przed światami albo między świętami a nowym rokiem. Statek ma być w piątek w Singapurze na tankowanie. Dostał już ktoś z niego VIN?

PioWi

Zadomawiam się
Według pana Miserable DONG A GLAUCOS płynie do Koper ETA 11-12 grudnia czyli plac Ząbki dwa tygodnie później, czyli wydawanie samochodów krótko przed światami albo między świętami a nowym rokiem. Statek ma być w piątek w Singapurze na tankowanie. Dostał już ktoś z niego VIN?
Co to za pan ? I skąd info, Arval zapiera się że wyda w q4, ale Vin jeszcze nie ma

Alicjush

Nowy na Forum
Co to za pan ? I skąd info, Arval zapiera się że wyda w q4, ale Vin jeszcze nie ma
Jeśli śledzisz dostawę swojego auta, to powinieneś go znać :)
Warto śledzić wątek. Sporo się dowiesz o dostawach.
Inna sprawa, że przy zamówieniu w arvalu, a nie bezpośrednio podobno nic się nie dowiesz.

PioWi

Zadomawiam się
Jeśli śledzisz dostawę swojego auta, to powinieneś go znać :)
Warto śledzić wątek. Sporo się dowiesz o dostawach.
Inna sprawa, że przy zamówieniu w arvalu, a nie bezpośrednio podobno nic się nie dowiesz.
Nawet bardziej niz podbno z tą wiedzą, strone znam, swoja zamowiłem 09.02.2022

Najnowsze dyskusje