wiktor
Posiadacz elektryka
Samochód dostałem na oponach Michelin e-primacy
No to niestety (albo na szczęście zależy jak na to patrzyć) wynika z tego, że Tesla wprowadza zmiany w konfiguracjach czasami częściej niż raz w roku. Matchowanie VINu do nabywcy odbywa się po wyprodukowaniu samochodu, w Europie często produkcja jest pod zamówienie, inaczej niż w Tesli.Nie o to mi chodzi - wydawało mi się że taka firma technologiczna jak Tesla jest w stanie w chwili dokonywania zamówienia wydrukować pełną specyfikację zamówienia. To nie jest jakieś rocket science - myślę że nawet taka dacia czy fiat jest w stanie to ogarnąć. Bez różnicy czy w wersji papierowej czy mailowej ale tak aby transakcja nie budziła wątpliwości, rozczarowań i niedomówień - zwłaszcza jak teraz kiedy wchodzi nowy model i może różnić się specyfikacją względem tego co wcześniej było dostarczane.
I jak firma wydaje 100 pojazdów dziennie to tym bardziej jest to prostsze i łatwiejsze.
Od ukazania się nowej TM3, instrukcja zmianiała się już 2 razy. Warto przejrzeć, a wiele rzeczy się wyjaśni.Nie o to mi chodzi - wydawało mi się że taka firma technologiczna jak Tesla jest w stanie w chwili dokonywania zamówienia wydrukować pełną specyfikację zamówienia. To nie jest jakieś rocket science - myślę że nawet taka dacia czy fiat jest w stanie to ogarnąć. Bez różnicy czy w wersji papierowej czy mailowej ale tak aby transakcja nie budziła wątpliwości, rozczarowań i niedomówień - zwłaszcza jak teraz kiedy wchodzi nowy model i może różnić się specyfikacją względem tego co wcześniej było dostarczane.
I jak firma wydaje 100 pojazdów dziennie to tym bardziej jest to prostsze i łatwiejsze.
Bajerka, gratulacje
Opisz, jak gra system audio, bez tych subów.Samochód dostałem na oponach Michelin e-primacy
To jest solid black czy Stealth Grey ?
Dokładnie, to kwestia gustu.To jest solid black czy Stealth Grey ?
I ogólnie ... Wiem, że to kwestia indywidualna i rzecz gustu, ale jaki kolorek polecacie ?
Mam ponad 300km do Wawy i średnio mi się ,,uśmiecha'' jechać żeby zobaczyć kolory.
Obecnie jestem nastawiony na Stealth Grey ......