Dzięki za info! szerokościIdzie się przestawić i przyzwyczaić. Ale kilka razy dzisiaj wskoczył mi migacz przez przypadek to fakt. Ale na rondach też nie jest aż tak tragicznie.
Dzięki za info! szerokościIdzie się przestawić i przyzwyczaić. Ale kilka razy dzisiaj wskoczył mi migacz przez przypadek to fakt. Ale na rondach też nie jest aż tak tragicznie.
a po rondach pojeździłeś?![]()
Idzie się przestawić i przyzwyczaić. Ale kilka razy dzisiaj wskoczył mi migacz przez przypadek to fakt. Ale na rondach też nie jest aż tak tragicznie.
Elon musi wszytko pod prąd, ale dzięki takiemu podejściu jest tesla. Szkoda, że nie ma możliwości wybrać czy tradycyjne kierunki czy po nowemu. Wiadomo idzie się przyzwyczaić ale jak w ygreku mam po staremu, a w trójce miałbym po nowemu to **uj by mnie trafiał. Powinna być albo możliwość wyboru albo do starszych tesli możliwość wymiany na kierunki na kierownicy, najgorsza opcja to mieć w jednym aucie tak, a w drugim owak.Idzie się przestawić i przyzwyczaić. Ale kilka razy dzisiaj wskoczył mi migacz przez przypadek to fakt. Ale na rondach też nie jest aż tak tragicznie.
trzeba spojrzeć
Podejrzewam, że ktoś ogarnie niebawem aftermarketowy zestaw "pająka" za kierownicą.Elon musi wszytko pod prąd, ale dzięki takiemu podejściu jest tesla. Szkoda, że nie ma możliwości wybrać czy tradycyjne kierunki czy po nowemu. Wiadomo idzie się przyzwyczaić ale jak w ygreku mam po staremu, a w trójce miałbym po nowemu to **uj by mnie trafiał. Powinna być albo możliwość wyboru albo do starszych tesli możliwość wymiany na kierunki na kierownicy, najgorsza opcja to mieć w jednym aucie tak, a w drugim owak.
Ludzie od S3XY Buttons mają taki plan:Podejrzewam, że ktoś ogarnie niebawem aftermarketowy zestaw "pająka" za kierownicą.
Rozmiar ekranu jest ten sam, są mniejsze tylko ramki wokół wyświetlacza.Orentujecie się czy folia na ekran w środku będzie pasować od starszej 3? Oraz czy jest sens do Tesli zakładać blokady/zabezpieczenia przed kradzieżą typu canlock?
Używaj pinu, plus ubezpiecz auto, i nic innego bym nie stosował.Orentujecie się czy folia na ekran w środku będzie pasować od starszej 3? Oraz czy jest sens do Tesli zakładać blokady/zabezpieczenia przed kradzieżą typu canlock?