Dodaj do ignorowanych, nawet nie będziesz widział jego postówPrzepraszam wszystkich, że nakarmiłem Trolla wpisem, błąd. Jedyne wyjście to jednak ignorować, może zdechnie z głodu...
Najwcześniej Q4, realnie Q124Przepraszam wszystkich, że nakarmiłem Trolla wpisem, błąd. Jedyne wyjście to jednak ignorować, może zdechnie z głodu...
Nie przepraszaj „Mr ponoć”….Przepraszam wszystkich, że nakarmiłem Trolla wpisem, błąd. Jedyne wyjście to jednak ignorować, może zdechnie z głodu...
Ile juz ogarniasz leasing? Jestem ciekaw ile realnie czekają bo sam mam auto na placu ale dopinam dopiero leasing (mimo ze to formalność to szuka kto da taniej). Patrząc też na coraz pełniejszy plac coś mi się wydaje ze jak tylko Pani A.Glapa wróci z urlopu to posypią się telefony z prośba o odbioryMax 2 tyg mogą poczekać, wspomniałem, że znając sprawę z BOŚ’iem to pewnie się nie wyrobią w 2 tygodnie i początek czerwca najpewniej.
Ile juz ogarniasz leasing? Jestem ciekaw ile realnie czekają bo sam mam auto na placu ale dopinam dopiero leasing (mimo ze to formalność to szuka kto da taniej). Patrząc też na coraz pełniejszy plac coś mi się wydaje ze jak tylko Pani A.Glapa wróci z urlopu to posypią się telefony z prośba o odbiory
Widzę, że dużo żon teraz ygrekami będzie pomykać 😁Zapytanie do masterlease'a wysłałem ze 2 miesiące temu, ale dopiero po eskalacjach do opiekuna w Banku PKO pomogło i się ruszyło. Różnica w tym leasingu jest taka, że to jest konsumencki - nie na firmę. W sumie kredyt bym szybciej dostał, ale leasing wyszedł mimo wszystko taniej o 25tys. na przestrzeni 5 lat.
Samochód dla żony i trzymałem w tajemnicy do momentu podpisania wniosku leasingowego. Ciśnienie podniosłem, po co taki drogi samochód... A teraz jak się dowiedziała, że auto jest już w Warszawie to naciska żeby odebrać ASAP. Nie dogodzisz..